Suntem o florărie online reală, cu istorie şi reputaţie impecabilă. Livrăm flori încă din 2004, fiind de fapt prima florărie online care a acceptat plata cu cardul bancar. Oferim cel mai bun preţ de pe piată.

Întrebări frecvente | Contact
Luni - Vineri 09.00AM - 19.00PM
Sâm. - Dum. 10.00AM - 15.00PM
Livrăm flori online din 2005 Profesioniști până la ultima petală

Florarie Online Brăila

Florăria online din Brăila îți aduce o gamă largă de buchete și aranjamente florale pentru zile de naștere, nuntă sau botez, cât și flori pentru iubită, soție sau colegă. Toate florile din buchete și aranjamente sunt de cea mai bună calitate, mereu proaspete, putând fi comandate online de pe siteul florăriei noastre pentru Brăila. Produsele sunt create cu cea mai mare grijă de către mâinile pricepute ale florarilor, acordându-se o atenție deosebită detaliilor, deoarece cu fiecare livrare de flori în Brăila la domiciliu, noi punem pasiune și suflet, păstrând forma și prospețimea florilor ce vor bucura sincer destinatara. Selectează tipul de floare și culoarea acesteia în funcție de preferințele celei ce va primi cadoul, și de sentimentele ce dorești să le evoci, precum dragostea puternică, prietenia sau respectul.

Citește mai mult

152 produse. Preț între:  0 - 99  lei

Sortează preț

nou
Alege trandafirii
Cele mai vândute Flori îndrăgostiţi La mulţi ani

Livrare Flori Brăila la Domiciliu

În siteul florăriei Brăila găsești o mulțime de buchete, atât clasice, dintr-un singur tip de floare, cât și cu mai multe feluri de flori. Buchetele sunt mereu proaspete și elegante, decorate cu mult bun gust. Trimite flori în Brăila atunci când dorești să feliciți o persoană apropiată, cu buchete încântătoare, sau să îți exprimi recunoștința și mulțumirea față de o colegă sau parteneră de afaceri pentru o sarcină dificilă dusă la bun sfârșit. Aranjamentele florale pentru Brăila combină numeroase feluri de plante, diverse flori populare sau exotice, creându-se un adevărat tablou de emoții și sentimente ce va atrage cu siguranță atenția unei persoane dragi, spunându-i cât de mult este apreciată și adorată, sau pot fi folosite ca element decorativ în situația în care organizei un eveniment notabil.