Suntem o florărie online reală, cu istorie şi reputaţie impecabilă. Livrăm flori încă din 2004, fiind de fapt prima florărie online care a acceptat plata cu cardul bancar. Oferim cel mai bun preţ de pe piată.

Întrebări frecvente | Contact
Luni - Vineri 09.00AM - 19.00PM
Sâm. - Dum. 10.00AM - 15.00PM
Livrăm flori online din 2005 Profesioniști până la ultima petală

Florarie Online Cluj

În florăria online pentru Cluj vei găsi o multitudine de flori elegante și proaspete, dispuse în buchete clasice sau aranjamente florale moderne, compuse cu cea mai mare grijă de personalul nostru cu experiență. Cu fiecare livrare de flori în Cluj creăm legături puternice și aducem fericirea pe buzele celor ce admiră frumusețea petalelor și sorb parfumul neprețuit al florilor. Atunci când cauți o florărie în Cluj ce îți oferă buchete frumoase de flori la cel mai bun preț, accesează siteul nostru și vei avea de ales dintre sutele de produse. Trimite buchete de flori dacă stai în zona Clujului pentru a-ți arăta aprecierea și simpatia față de o persoană dragă, sau decorează un eveniment important ce se ține în Cluj cu unul din aranjamentele florale superbe, iar invitații tăi vor fi cu adevărat încântați de ambianța extraordinară.

Citește mai mult

152 produse. Preț între:  0 - 99  lei

Sortează preț

nou
Alege trandafirii
Cele mai vândute Flori îndrăgostiţi La mulţi ani

Livrare Flori Cluj la Domiciliu

Clujul este unul din orașele în care florăria noastră livrează flori, rapid și în cele mai bune condiții pentru a se păstra prospețimea și forma florilor. Indiferent dacă dorești să faci o comandă de buchete cu flori de nuntă, botez sau aniversare, sau dorești să îți decorezi camera de zi sau biroul cu unul dintre frumoasele aranjamente florale deosebite, florarii noștri cu experiență îți stau la dispoziție, pentru ca tu să te poți bucura mereu de cea mai bună calitate. Florile au însoțit dintotdeauna gesturile sentimentale ale oamenilor și au creat pasiuni și emoții puternice, iar atunci când dorești să îți apropii sufletul de o persoană dragă și să îi provoci o bucurie sinceră comandă flori în buchete și aranjamente cu livrare în Cluj iar noi vom face acest lucru posibil.