Suntem o florărie online reală, cu istorie şi reputaţie impecabilă. Livrăm flori încă din 2004, fiind de fapt prima florărie online care a acceptat plata cu cardul bancar. Oferim cel mai bun preţ de pe piată.

Întrebări frecvente | Contact
Luni - Vineri 09.00AM - 19.00PM
Sâm. - Dum. 10.00AM - 15.00PM
Livrăm flori online din 2005 Profesioniști până la ultima petală

Florarie Online Craiova

Vizitează online o florărie pentru Craiova atunci când dorești să trimiți simplu și rapid buchete de flori sau aranjamente florale pentru aniversări, nunți sau botezuri, sau când dorești să îi faci o bucurie persoanei iubite. Ne mândrim cu o livrare rapidă de flori în Craiova, pentru situațiile când dorești să faci un cadou deosebit și elegant unei ființe dragi. Trimite flori în Craiova pentru a-ți exprima mai ușor sentimentele, pentru a felicita o prietenă cu ocazia zilei ei de naștere sau onomastică, în semn de apreciere de mărțișor, sau pentru a-ți arăta recunoștința față de o persoană apropiată ce te-a ajutat să treci peste un moment dificil. Alege dintre numeroasele aranjamente și buchete moderne de flori pentru Craiova, dispuse în categorii pentru o navigare mai ușoară.

Citește mai mult

152 produse. Preț între:  0 - 99  lei

Sortează preț

nou
Alege trandafirii
Cele mai vândute Flori îndrăgostiţi La mulţi ani

Livrare Flori Craiova la Domiciliu

Online poți vizualiza sute de produse cu flori doar cu câteva clickuri, fiind sigur că vei alege întotdeauna flori la un preț bun pentru a le livra în Craiova. Florăria dispune de un personal calificat ce se ocupă în permanență de realizarea aranjamentelor florale, acordând o atenție deosebită detaliilor și fiind receptivi la comenzile speciale ale clienților. Depinzând de anotimp și sărbători pot apărea unele buchete exclusive sau aranjamente florale extraordinare, de aceea te invităm să urmărești pagina noastră de facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi produse. Atunci când dorești să marchezi o ocazie importantă prin eleganța și prospețimea florilor, comandă cele mai frumoase buchete și aranjamente cu flori pentru Craiova iar noi le vom livra la domiciliu sau adresa dorită.