Suntem o florărie online reală, cu istorie şi reputaţie impecabilă. Livrăm flori încă din 2004, fiind de fapt prima florărie online care a acceptat plata cu cardul bancar. Oferim cel mai bun preţ de pe piată.

Întrebări frecvente | Contact
Luni - Vineri 09.00AM - 19.00PM
Sâm. - Dum. 10.00AM - 15.00PM
Livrăm flori online din 2005 Profesioniști până la ultima petală

Florarie Online Ploiești

Vizitează online o florărie pentru Ploiești atunci când cauți buchete minunate de flori sau aranjamente pentru a aduce zâmbete sincere celor dragi. Trimite flori în Ploiești la domiciliu pentru a-i face unei persoane dragi ziua mai frumoasă și pentru a-i spune că te gândești la ea.Frumusețea florilor are darul de a înfrumuseța ziua oricui și de a relaxa mintea, devenind astfel mai creativ și mai alert, de aceea atunci când alegi să comanzi flori cu livrare în Ploiești, noi îți punem la dispoziție cele mai moderne și elegante aranjamente florale ce vor da măreție gestului tău și te vor apropia de sufletul celei dragi. Poți alege să decorezi căminul sau biroul pentru a te simți mereu inspirat, florile aducând prospețimea și parfumul ce te vor binedispune.

Citește mai mult

152 produse. Preț între:  0 - 99  lei

Sortează preț

nou
Alege trandafirii
Cele mai vândute Flori îndrăgostiţi La mulţi ani

Livrare Flori Ploiești la Domiciliu

Farmecul florilor a fost observat din cele mai vechi timpuri, apărând în multe din ritualurile din antichitate și dând naștere la numeroase legende. Cu timpul ele au căpătat anumite semnificații, iar cei ce oferă și primesc flori pot astfel înțelege mesajele ce se ascund printre petale. Florăria noastră pentru Ploiești conține o mulțime de tipuri de flori și culori, precum buchetele roz ce pot fi oferite în semn de simpatie și gratitudine, albe pentru a transmite onoarea și respectul, iar florile în culori deschise și calde, precum galbenul sau portocaliul, semnifică norocul și belșugul, dar și veselia și optimismul. Trimite aranjamente florale deosebite pentru o persoană dragă din Ploiești sau comandă-le pentru tine atunci când organizezi un eveniment cu fast și dorești să îți impresionezi oaspeții.