Suntem o florărie online reală, cu istorie şi reputaţie impecabilă. Livrăm flori încă din 2004, fiind de fapt prima florărie online care a acceptat plata cu cardul bancar. Oferim cel mai bun preţ de pe piată.

Întrebări frecvente | Contact
Luni - Vineri 09.00AM - 19.00PM
Sâm. - Dum. 10.00AM - 15.00PM
Livrăm flori online din 2005 Profesioniști până la ultima petală

Florarie Online Timișoara

Florăria pentru Trimisoara îți aduce cele mai noi și mai încântătoare aranjamente florale și buchete de flori pentru zi de naștere, aniversare, nuntă, botez sau onomastică, ce vor răspândi zâmbete de sinceră bucurie. Livrează flori în Timișoara cu o florărie ce conține sute de buchete și aranjamente create de către mâinile talentaților florari, pentru a exprima întocmai afecțiunea ta deosebită și respectul pe care îl porți față de o persoană dragă. Creează momente unice și clipe fermecătoare cu ajutorul florilor, alegând unul din numeroasele buchete, precum cele roșii ce vor rosti iubirea ta pasională, cele albe pentru a semnifica încrederea și stima, sau portocalii și galbene pentru a exprima veselia. Comandă flori în Timișoara pentru diferite ocazii, iar gestul tău va fi cu siguranță remarcat și apreciat.

Citește mai mult

152 produse. Preț între:  0 - 99  lei

Sortează preț

nou
Alege trandafirii
Cele mai vândute Flori îndrăgostiţi La mulţi ani

Livrare Flori Timișoara la Domiciliu

Cu o florărie online ce livrează și în Timișoara ai mereu la dispoziție cele mai noi aranjamente și buchete florale ce vor da un aer de eleganță și distincție interiorului în care sunt plasate, și vor comunica gândurile tale bune persoanei iubite. În plus, împreună cu buchetul poți trimite și o felicitare cu un mesaj personalizat, sau alte daruri. Florile pot da glas sentimentelor ce ar fi altfel greu de exprimat în cuvinte, iar de-a lungul timpului oamenii au creat un adevărat limbaj cu ajutorul florilor, în funcție de tipul ales și culoare. Dacă nu ești sigur care este floarea sau culoarea preferată de către destinatară, poți trimite in Timișoara un buchet multicolor de flori sau un aranjament multifloral, ce va fi cu siguranță bine primit.