Suntem o florărie online reală, cu istorie şi reputaţie impecabilă. Livrăm flori încă din 2004, fiind de fapt prima florărie online care a acceptat plata cu cardul bancar. Oferim cel mai bun preţ de pe piată.

Întrebări frecvente | Contact
Luni - Vineri 09.00AM - 19.00PM
Sâm. - Dum. 10.00AM - 15.00PM
Livrăm flori online din 2005 Profesioniști până la ultima petală

Buchete de Flori Speciale

Pentru ocaziile cu adevărat importante sau atunci când dorești să îți exprimi afecțiunea deosebită în mare stil, alege un aranjament floral grandios, ce va avea un efect surprinzător asupra destinatarei, iar măreția gestului va fi întotdeauna amintită cu drag. Buchetele extraordinare de trandafiri, aranjamentele în formă de inimă sau în alte forme spectaculoase prezintă cele mai sincere sentimente de iubire, apreciere și admirație, făcându-se remarcate mai ales prin eleganța și strălucirea lor. Fiecare aranjament este compus cu cea mai mare atenție de către experții noștri florari, iar florile proaspete sunt atent alese pentru o durată de viață îndelungată.

Citește mai mult

13 produse. Preț între:  0 - 99  lei

Sortează preț

nou
Alege trandafirii
Cele mai vândute Flori îndrăgostiţi La mulţi ani

Livrare Aranjamente Florale Speciale la Domiciliu

Buchetele de flori deosebite sunt cea mai bună alegere atunci când dorești să produci o impresie puternică sau să îți exprimi sentimentele în mare stil. Comandă un aranjament floral deosebit pentru a-i spune unei persoane dragi cât de mult o simpatizezi sau oferă-l unei cunoștințe apropiate în semn de apreciere, recunoștință și respect. Buchetele sunt realizate de către artiști florari cu experiență, ce folosesc doar flori deosebite și proaspete pentru a crea adevărate opere de artă ce vor transmite cu ușurință sentimentele tale nerostite. Comandă oricare din buchetele noastre deosebite de flori elegante și noi îl vom livra în cel mai scurt timp la adresa aleasă, la domiciliu sau altă locație. Un aranjament floral deosebit poate fi plasat în interior atunci când găzduiești o petrecere sau aniversare pentru a transforma ambianța, și a bucura oaspeții prin frumusețea și eleganța florilor.

Alege buchetul sau aranjamentul cu flori deosebite în funcție de relația cu persoana căreia dorești să i-l oferi, și de mesajul pe care dorești să îl transmiți. Buchetele elegante și distinse, în nuanțe fine și culori estompate, așa cum sunt cele cu flori albe, sau nuanțe roz și crem, sunt favorite în a arăta recunoștința, mulțumirea și considerația, în timp ce culorile intense precum galbenul sau roșul exprimă dragostea, devotamentul, pasiunea, optimismul și bucuria. Atunci când dorești să îți arăți încrederea și aprecierea față de o prietenă sau să îți feliciți o colegă sau parteneră de afaceri pentru ducerea la bun sfârșit a unei sarcini dificile, oferă-i un aranjament sau buchet cu flori deosebite și va ști că se află în grațiile tale.