Suntem o florărie online reală, cu istorie şi reputaţie impecabilă. Livrăm flori încă din 2004, fiind de fapt prima florărie online care a acceptat plata cu cardul bancar. Oferim cel mai bun preţ de pe piată.

Întrebări frecvente | Contact
Luni - Vineri 09.00AM - 19.00PM
Sâm. - Dum. 10.00AM - 15.00PM
Livrăm flori online din 2005 Profesioniști până la ultima petală

Buchete de Flori Ieftine

Din fericire, frumusețea unei singure flori este infinită iar un buchet mai mic poate fi la fel de încântător și spectaculos, transmițând aceleași sentimente puternice, indiferent de numărul firelor. Buchetele de flori sub 100 de lei sunt alcătuite cu atenție specială, folosindu-se flori proaspete și de calitate, pentru a produce o impresie puternică și memorabilă. Deși prețul acestor buchete este fix, valoarea lor adevărată va fi cunoscută doar de către destinatară, ce le va aprecia prin zâmbete sincere și adânci mulțumiri.

Citește mai mult

9 produse. Preț între:  0 - 99  lei

Sortează preț

nou
Alege trandafirii
Cele mai vândute Flori îndrăgostiţi La mulţi ani

Livrare Aranjamente Florale Ieftine la Domiciliu

Buchetele de flori ieftine păstrează farmecul și prospețimea florilor fără a destabiliza bugetul clientului. Pentru fiecare livrare de flori ieftine în București sau în altă localitate noi asigurăm aceeași seriozitate și atenție deosebită la detalii ce ne caracterizează, pentru că fiecare persoană merită să se bucure de eleganța florilor și de mesajele pe care doar aceste minuni ale naturii le pot transmite. Comandă un buchet încântător de flori ieftine pentru ființa iubită și îi va comunica simpatia și aprecierea ta într-un mod stilat și eficient, fără cuvinte de prisos. Buchetele de flori convenabile reprezintă alegerea ideală pentru situațiile în care dorești să îi oferi persoanei dragi o mică atenție, chiar dacă nu este o ocazie notabilă, pur și simplu pentru că așa simți. Buchetele mici de flori au mare succes și în rândul domnișoarelor, fiind un cadou potrivit pentru fetițe și copii.

Aranjamentele florale ieftine vor transmite cel mai drăgălaș și gingaș mesaj de apreciere și afecțiune, punând în evidență grația și delicatețea florilor ce le alcătuiesc. Pentru situațiile în care dorești un mic buchet discret și elegant ce va purta sinceritatea emoțiilor și prietenia inimii tale, trimite unul din numeroasele buchete ieftine de flori iar sentimentele tale vor fi pe deplin înțelese. Aceleași flori proaspete vor fi alese pentru aranjamentele convenabile, iar maeștri florari le vor crea cu aceeași pasiune și atenție deosebită. Alege produsul potrivit gustului tău iar noi îl vom livra imediat către brațele destinatarei, în cele mai bune condiții pentru ca buchetul să își păstreze forma și prospețimea.