Deschide meniul de căutare
CĂUTARE
CĂUTARE Închide meniul de căutare
Lista de produse preferate Lista de produse preferate
PREFERATE
Meniul coșului de cumpărături Meniul coșului de cumpărături
COȘ
COȘUL DE CUMPĂRĂTURI Meniul coșului de cumpărături

Se încarcă...

Livrare

Comenzile se livrează la data selectată de dumneavoastră, livrăm de luni până duminică inclusiv. În cazul în care doriți livrarea într-o zi ce nu poate fi selectată din calendarul cu zilele de livrare, înseamnă că nu mai acceptăm livrări pentru ziua respectivă în localitatea selectată.

București și localitățile limitrofe

În București și localitățile limitrofe (maxim 20 km) livrăm în aceeași zi iar livrarea este gratuita. O comandă se livrează cel mai repede în aproximativ 1h - 1h:30min de la plasare, însă în funcție de trafic și/sau distanță timpul minim poate să difere. Livrarea se va afectua prin curieri proprii Buchete.ro

Bineînțeles, puteți să ne precizați în câmpul de observații, un interval orar dorit pentru livrare, facem întotdeauna tot posibilul să îl respectăm.

În afara Bucureștiului

În majoritatea orașelor mari din România putem să livram în aceeași zi, de Luni până Sâmbătă, iar în celelalte, a doua zi.

Putem livra doar în localitațile ce pot fi selectate în pagina de plasare a comenzii, precum si in cele situate la maxim 20 km de acestea. Pentru localitațile ce pot fi selectate în pagina de plasare a comenzii transportul este gratuit daca valoarea comenzii este de minim 200 LEI, sau este 29 LEI pentru comenzile sub 200 LEI. Pentru livrările în alte localități limitrofe (maxim 20 km) ale orașelor listate în pagina de plasare a comenzii, care nu apar în lista celor de pe pagina de plată este posibil să existe costuri suplimentare. Costul livrării va fi afisat în pagina de comandă dupa selectarea localitătii și a datei dorite.

Pentru livrările în localități mici, este necesar un număr de telefon al persoanei destinatare, vom încerca mereu să păstrăm surpriza și să nu divulgăm în ce consta livrarea. Nu livrăm în afara României.