LIVRARE FLORI

Comenzile se livrează la data selectată de client - livrăm aranjamente florale de luni până duminică inclusiv. În cazul în care doriți livrarea într-o zi ce nu poate fi selectată din calendarul cu zilele de livrare, înseamnă că nu mai acceptăm livrări pentru ziua respectivă în localitatea selectată.

București și localitățile limitrofe

În București și localitățile limitrofe (maxim 30 km) livrăm în aceeași zi iar livrarea este gratuită pentru comenzi cu valoare mai mare de 300 LEI. O comandă se livrează cel mai repede în aproximativ 1h - 3h de la plasare, însă în funcție de trafic și/sau distanță timpul minim poate să difere. Livrarea se va afectua prin curieri proprii Buchete.ro.

Bineînțeles, puteți să ne precizați în câmpul de observații, un interval orar dorit pentru livrare, facem întotdeauna tot posibilul să îl respectăm.

ÎN AFARA BUCUREȘTIULUI

Începând cu aprilie 2023, Buchete.ro livrează aranjamente cu flori tăiate doar pe raza municipiului București și îmrejurul acestuia pe o distanță rezonabilă de maxim 30 de km.

Transportul este gratuit daca valoarea comenzii este de minim 300 LEI, sau este 19 LEI - 39 LEI pentru comenzile sub 300 LEI, în funcție de zona de livrare. Costul livrării va fi afișat în pagina de comandă după selectarea localității/zonei de livrare și a datei dorite.

Pentru livrările în localități limitrofe Bucureștiului, este imperativ să furnizați un număr de telefon al persoanei destinatare, vom încerca mereu să păstrăm surpriza și să nu divulgăm conținutul livrării.

Nu livrăm în afara României.