Livrare

Comenzile se livrează la data selectată de dumneavoastră, livrăm de luni până duminică inclusiv. În cazul în care doriți livrarea într-o zi ce nu poate fi selectată din calendarul cu zilele de livrare, vă rugăm să ne contactați. Avand în vedere ca livrarea se va face la o data selectată de dumneavoastră termenul de livrare devine perioada de timp dintre plasarea comenzii și data aleasă de dumneavoastră pentru ca aceasta să fie livrată.

București și localitățile limitrofe

În București și localitățile limitrofe (maxim 20 km) livrăm în aceeași zi. O comandă se livrează cel mai repede în aproximativ 1h - 1h:30min de la plasare, însă în funcție de trafic și/sau distanță timpul minim poate să difere. Livrarea se va afectua prin curieri proprii Buchete.ro

Bineînțeles, puteți să ne precizați în câmpul de observații, un interval orar dorit pentru livrare, încercăm întotdeauna să îl respectăm.

În afara Bucureștiului

Putem livra doar în localitațile ce pot fi selectate în pagina de plasare a comenzii. În majoritatea orașelor mari din România putem să livram în aceeași zi, de Luni până Sâmbătă, iar în celelalte, a doua zi.

Pentru livrările în localități mici, este necesar un număr de telefon al persoanei destinatare, vom încerca mereu să păstrăm surpriza și să nu divulgăm în ce consta livrarea. Nu livrăm în afara României.

Pentru livrările în alte localități limitrofe (maxim 20 km) ale orașelor listate în pagina de plasare a comenzii, care nu apar în lista celor de pe pagina de plată este posibil să existe costuri suplimentare. Pentru nelămuriri în astfel de situații vă rugăm să ne contactați înainte de plasarea comenzii.