Suntem o florărie online reală, cu istorie şi reputaţie impecabilă. Livrăm flori încă din 2004, fiind de fapt prima florărie online care a acceptat plata cu cardul bancar. Oferim cel mai bun preţ de pe piată.

Întrebări frecvente | Contact
Luni - Vineri 09.00AM - 19.00PM
Sâm. - Dum. 10.00AM - 15.00PM
Livrăm flori online din 2005 Profesioniști până la ultima petală
Informatii livrare

Livrare

Comenzile se livrează la data selectată de dvs, livrăm de luni până duminică inclusiv. În cazul în care doriți livrarea într-o zi ce nu poate fi selectată din calendarul cu zilele de livrare, vă rugăm să ne contactați. Avand in vedere ca livrarea se va face la o data selectata de dvs termenul de livrare devine perioada de timp dintre plasarea comenzii si data aleasa de dvs pentru ca aceasta sa fie livrata.

București și localitățile limitrofe

În București și localitățile limitrofe (maxim 20 km) livrăm în aceeași zi. O comandă se livrează cel mai repede în aproximativ 1h - 1h:30min de la plasare, însă în funcție de trafic și/sau distanță timpul minim poate să difere. Livrarea se va afectua prin curieri proprii Buchete.ro

Binențeles, puteți să ne precizați în câmpul de observații, un interval orar dorit pentru livrare, încercăm întotdeauna să îl respectăm.

În afara Bucureștiului

Putem livra doar în localitațile ce pot fi selectate în pagina de plasare a comenzii. În majoritatea orașelor mari din România putem să livram în aceeași zi, de Luni până Sâmbătă, iar în celelalte, a doua zi.

Pentru livrările în localități mici, este necesar un număr de telefon al persoanei destinatare, vom încerca mereu să păstrăm surpriza și să nu divulgăm în ce consta livrarea. Nu livrăm în afara României.