Suntem o florărie online reală, cu istorie şi reputaţie impecabilă. Livrăm flori încă din 2004, fiind de fapt prima florărie online care a acceptat plata cu cardul bancar. Oferim cel mai bun preţ de pe piată.

Întrebări frecvente | Contact
Luni - Vineri 09.00AM - 19.00PM
Sâm. - Dum. 10.00AM - 15.00PM
Livrăm flori online din 2005 Profesioniști până la ultima petală
Despre Buchete.ro

Despre noi

Buchete.ro este cea mai mare florărie online din România. Avem cea mai bogată și diversă ofertă de aranjamente florale.

Buchete.ro nu este încă un site de flori, ci este o afacere solidă bazată pe experiență și foarte multă muncă. Echipa noastră este ca o mică familie, și ca orice familie nu precupetim niciun efort pentru ca lucrurile să meargă bine pentru toți ceilalți. Aceasta se traduce în satisfacerea cât mai precisă a tuturor doleanțelor clienților noștri. Toate informațiile și doleanțele clienților, colectate de departamentul de suport sunt trimise către atelier și apoi către șoferii de livrare, în cel mai mic detaliu.

Flori

Florile folosite în atelier sunt de cea mai bună calitate. Majoritatea lor, cu excepția câtorva precum crinul ori freziile care au nevoie de câteva zile pentru a înflori, sunt aduse zilnic de la depozitul central începând cu ora 8 dimineața. Apoi trec printr-un proces de prelucrare, de "curățare" a tulpinei și pregătire pentru a fi lucrate în aranjamente. Nu folosim flori vechi pentru că la Buchete.ro, asigurarea calității florilor este mai presus de profituri.

Aranjamente

Buchete.ro furnizează aranjamente florale pentru absolut orice ocazie. Florarii noștri au peste 10 ani de experiență în crearea de buchete și aranjamnente pentru nuntă, coroane și jerbe pentru înmormântări, flori pentru recepții și hoteluri. Există situații foarte rare, cand anumite flori nu sunt pe stoc. În această situație, politica firmei noastre este de a înlocui sortimentul lipsă cu un altul, apropiat ca formă și culoare, și cel puțin egal ca valoare și cantitate. Mai exact, dacă se intamplă ca sortimentul să lipsească, și este cazul să inlocuim, vom inlocui mereu în avantajul clientului.

Autoturisme

Dezvoltarea unei afaceri serioase presupune atenție în cel mai mic detaliu, pentru orice aspect legat de prestarea impecabilă a serviciului. Tocmai de aceea, firma noastră folosește autoutilitare speciale pentru livrare florilor, și nu autoturisme personale. Mașinile sunt exclusiv pentru livrări, aceasta însemnand temperatură controlată, spațiu generos pentru flori, asigurarea cu apă a buchetelor pe durata transportului. Este foarte important ca buchetul să ajungă impecabil la destinatar, iar fragilitatea florilor presupune folosirea unor cante speciale de transport, și în niciun caz înghesuirea buchetelor pe o banchetă. Buchete.ro deține un parc auto pregatit pentru orice situație. Avem utilitare mici dar și mari, de până la 3.5t pentru comenzi voluminoase și transport deosebit cum ar fi arcade pentru nunți, obiecte voluminoase, coroane flori, etc.

Profesionalism

Pentru că în viață există mereu situații neprevăzute, precum accidentele sau excepțiile, încercăm să tratăm apariția acestora, cât mai obiectiv și corect cu putință. Noi nu fugim de responsabilitate și bineințeles ne asumăm eventualele greșeli.

Noi înțelegem prin livrarea unui buchet, înmânarea florilor destinatarului, și nu o simplă adresă.

Competența și profesionalismul nostru au fost validate în repetate rănduri nu doar de feedbackul primit de la clienți fideli ci chiar de concurență, care a gasit în Buchete.ro un model de urmat și o sursă de inspirație.

Informații fiscale

Buchete.ro a fost înființată încă din anul 2005, fiind în fapt una dintre primele florării online existente pe piață din România. Buchete.ro a fost prima florărie online care a implementat și activat plata cu cardul bancar, dezvoltând o soluție proprie de plată. Am fost promotorii unui nou model de a face afaceri în mediul online, și întotdeauna am deservit cu respect și devotament clienții nostri.

Informații fiscale

Din punct de vedere juridic, Buchete.ro este identificată după cum urmează. Denumire societate: Avante Consulting Team SRL Capital social: 200 RON Nr.ord.reg.com./an: J40/6141/2005 C.I.F.: RO17434780 Sediul social: Str. Pridvorului nr.19, ap.49, sector 4, Bucuresti Cont bancar: RO26 RNCB 0075 0352 3244 0001 Bancă: BCR SECTOR 4 Nr de infochiosc de la ANSPDCP: 288059316933