Suntem o florărie online reală, cu istorie şi reputaţie impecabilă. Livrăm flori încă din 2004, fiind de fapt prima florărie online care a acceptat plata cu cardul bancar. Oferim cel mai bun preţ de pe piată.

Întrebări frecvente | Contact
Luni - Vineri 09.00AM - 19.00PM
Sâm. - Dum. 10.00AM - 15.00PM
Livrăm flori online din 2005 Profesioniști până la ultima petală
Politica de confidentialitate

Politica de confidențialitate

Aceasta politică de confidențialitate este aplicabilă siteului www.Buchete.ro, utilizarea, incluzănd vizitarea și cumpărarea produselor acestui site, implică acceptarea politicii noastre de confidențialitate.

Buchete.ro poate deține informații despre Dumneavoastră, pe care le-ați oferit (de exemplu printr-o cerere sau prin formularul de înregistrare, contract etc.). Aceste informații pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informații despre modul în care folosiți serviciile noastre, adresa de ip a terminalului utilizat in efectuarea unei comenzi pe siteul nostru.
Prelucrarea acestor informatii este efectuata de catre SC Avante Consulting Team SRL. Atunci cand platiti prin card bancare, socieltate anoastra nu are acces la informatii precum numarul cadrului, pin-ul, etc. Aceste informatii le introduceti direct pe siteul procesatorului de plati online, in cazul nostru LibraPay.

În ce fel poate utiliza Buchete.ro aceste informații personale ?

Informațiile despre Dumneavoastră pot fi folosite doar în scopuri asociate comercializării serviciilor și produselor de pe siteul Buchete.ro, cum ar fi:

  • procesarea comenzilor sau cererilor Dumneavoastră
  • oferirea de produse și/sau servicii către Dumneavoastră
  • soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor făcute de către Dumneavoastră
  • generarea facturii fiscale aferentă comenzilor făcute și comunicarea acesteia către Dumneavoastră

Societatea noastră este înscrisă în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 28598

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicaîiilor electronice, Buchete.ro va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați. Vă informăm că datele personale pe care ni le furnizați sunt prelucrate în scopul oferirii serviciului și pentru întocmirea facturii fiscale. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea acestor date.

Drepturile cumparatorilor Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Sc Avante Consulting Team Srl pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Sc Avante Consulting Team Srl se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane si sa le utilizeze pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Sc Avante Consulting Team Srl.

Sc Avante Consulting Team Srl va respecta drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001. La cererea dumneavoastra trimisa la adresa comenzi@buchete, se obliga: sa rectifice, actualizeze sau sa stearga datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Drepturile clientilor includ:
- dreptul de a cere de la Sc Avante Consulting Team Srl sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an. Cererea va fi trimisa pe adresa de email mihai@buchete.ro
- dreptul de a cere de la Sc Avante Consulting Team Srl sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, datele furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001.
- dreptul de a cere Sc Avante Consulting Team Srl sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale.
- In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de catre LibraPay.
- Dreptul de a se adresa organelor competente.
Drepturile specificate mai sus pot fi exercitate trimitand un mesaj de tip email pe adresa mihai@buchete.ro, persoana de contact fiind Negut Mihai.