This website uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Find out more in our Terms and conditions section. I agree

Suntem o florărie online reală, cu istorie şi reputaţie impecabilă. Livrăm flori încă din 2004, fiind de fapt prima florărie online care a acceptat plata cu cardul bancar. Oferim cel mai bun preţ de pe piată.

Întrebări frecvente | Contact
Luni - Vineri 09.00AM - 19.00PM
Sâm. - Dum. 10.00AM - 15.00PM
Livrăm flori online din 2005 Profesioniști până la ultima petală
Politica de confidentialitate

Politica de confidențialitate

Aceasta politică de confidențialitate este aplicabilă siteului www.Buchete.ro, utilizarea, incluzănd vizitarea și cumpărarea produselor acestui site, implică acceptarea politicii noastre de confidențialitate.

Buchete.ro poate deține informații despre Dumneavoastră, pe care le-ați oferit (de exemplu printr-o cerere sau prin formularul de înregistrare, contract etc.). Aceste informații pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informații despre modul în care folosiți serviciile noastre.

În ce fel poate utiliza Buchete.ro aceste informații personale ?

Informațiile despre Dumneavoastră pot fi folosite doar în scopuri asociate comercializării serviciilor și produselor de pe siteul Buchete.ro, cum ar fi:

  • procesarea comenzilor sau cererilor Dumneavoastră
  • oferirea de produse și/sau servicii către Dumneavoastră
  • soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor făcute de către Dumneavoastră
  • generarea facturii fiscale aferentă comenzilor făcute și comunicarea acesteia către Dumneavoastră

Buchete.ro nu utilizează în niciun fel datele despre dvs. în scopuri de marketing precum newsletter, tracking prin facebook etc.

Societatea noastră este înscrisă în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 28598

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicaîiilor electronice, Buchete.ro va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați. Vă informăm că datele personale pe care ni le furnizați sunt prelucrate în scopul oferirii serviciului și pentru întocmirea facturii fiscale. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea acestor date.