Termeni și condiții
INTRODUCERE

Acești termeni și condiții de utilizare sunt aplicabili site-ului www.buchete.ro. Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Utilizatorul confirmă că a citit și acceptat acești termeni și condiții în totalitate.

LEGISLAȚIE

Magazinul nostru se supune codurilor de conduită reglementate în legislația română în special prin Lege 365/2002 și OUG 34/2014.

DREPTURI DE AUTOR

Copyright © 2008-2024 SC Avante Consulting Team SRL, Toate drepturile rezervate. Drepturile de autor sunt protejate în conformitate cu legislația privitoare la dreptul de autor și de legile privind proprietatea intelectuală. Ne rezervăm dreptul de a bloca accesul pe site-ul www.buchete.ro în orice moment, oricărei persoane fără a avea obligația de a motiva această decizie. Deasemenea, este interzisă transferarea datelor de pe site sau modificarea acestora, exceptând situațiile în care există acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul www.buchete.ro și nici o parte componentă a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicării, copierii, vânzării sau exploatării în orice scop comercial fără consimțământul scris al proprietarului. Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuală vă rugăm să ne contactați pe adresa de email comenzi@buchete.ro.

CONFIDENȚIALITATE

www.buchete.ro poate deține informații despre dumneavoastră, dar pot fi folosite doar în scopuri asociate comercializării serviciilor și produselor de pe site-ul www.buchete.ro. Nicio informație nu va fi dezvaluită niciodată unei terțe persoane. Comenzile efectuate cu mențiunea Anonim, sunt expediate și livrate fără a dezvălui identitatea Dvs. sub nicio formă destinatarului. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele ROMCARD - autoritatea națională de supraveghere a tranzacțiilor de acest tip. Buchete.ro nu solicită și nu stochează niciun fel de informații referitoare la cardul Dvs.

DESCRIEREA PRODUSELOR ȘI PREȚURILOR.

Fotografiile au caracter informativ și pot conține vaze care nu sunt incluse în aranjamentul standard, excepții făcând produsele unde acest lucru este menționat explicit, sau promoțiile speciale. În cazul în care anumite produse sau flori lipsesc din stoc www.buchete.ro poate înlocui aceste produse sau flori cu unele similare, cu o valoare cel puțin egală cu cea a componenței florale înlocuite. Din cauza faptului ca aranjamentele florale sunt produse realizate manual, uneori, e posibil ca modul si materialele de ambalat utilizate sau stilul de realizare să difere de cele prezentate in poza aranjamentului comandat. Deasemenea este posibil să existe mici diferențe între componența evidențiată în poză și cea detaliată în descriere. Componența din descriere este cea pe care o vor folosi florarii pentru realizarea buchetului sau aranjamentului floral.Puteți solicita în orice moment un buchet personalizat sau de o altă culoare în cazul în care acesta nu apare pe site, operatorii și florarii nostrii depun eforturi permanente pentru a realiza aranjamente după specificația clientului. Satisfacție 100%, reprezintă mottoul firmei noastre. Buchete.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acest site, prețul poate fi modificat fără preaviz sau poate conține erori de operare. Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori ale softului sau defecțiuni tehnice apărute la server. Prețul final este cel care a fost confirmat odată cu expedierea produsului. Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și cheltuielile de expediere aferente; www.buchete.ro nu practică așa numitele taxe ascunse.

LIVRĂRI ȘI PROGRAM DE LUCRU

Comenzile Dvs. sunt preluate de site-ul www.buchete.ro în permanență, 24 de ore din 24 de ore. Programul de activitate al operatorilor noștrii este de luni până vineri între orele 9 și 18, livrările efectuându-se în intervalul 9:00 - 19:00 pentru București și zone limitrofe. Buchete.ro livrează comenzile într-un interval de maxim 24h de la data plații în orice oraș din Romania, și minim 3 ore în București și zonele limitrofe, ( incluzând aici: Otopeni, Popesti-Leordeni, Pipera, comuna Roșu, Snagov, Bragadiru, și alte localități situate la maxim 25 km de linia de centură a orașului) sau la o dată mai îndepărtată specificată de client. Buchete.ro face tot posibilul pentru a livra comenzile la data specificată de client, cu toate acestea pot exista situații în care livrarea la data specificată nu este posibilă, cum ar fi zile libere, sărbători, vreme nefavorabilă, dezastre, etc.. Livrările pentru București, se efectuează începănd cu ora 9 dimineața până la orele 19 inclusiv. Toate restricțiile de livrare sunt aplicate în permanență calendarului ce apare la plasarea comenzii. Dacă data dorită de Dvs. nu apare în acest calendar, înseamnă că livrarea nu se poate efectua la acea dată. În acest caz vă rugăm contactați operatorii noștrii pentru mai multe detalii. Din 22 aprilie 2023, Buchete.ro livrează doar în București și zone limitrofe. Este recomandat să completați în caseta cu Observații cât mai multe informații pe care le considerați utile agentului de livrare. Atenție: firma noastră depune eforturi pentru a efectua livrările în intervalul orar specificat de client, însă nu își asumă obligativitatea de a respecta acest interval atunci cand acest lucru nu este posibil.

POLITICĂ DE RETURNARE

Politica de returnare a produselor este conformă cu "Ordonanţa de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative", astfel se poate returna în maxim 14 zile din momentul primirii comenzii, orice produs care nu este considerat perisabil și/sau alimentar prin orice curier agreat de către cumpărator. Suma plătită pentru produsele returnate va fi rambursată integral în maximum 14 zile de la primirea produselor returnate.

GARANȚII ȘI LIMITĂRI

Tot ceea ce ține de acest site este oferit ca atare, atât timp cât este disponibil și fără o altă garanție. www.buchete.ro nu oferă nicio garanție, expresă sau implicită, în ceea ce privește acest site și produsele oferite. Buchete.ro nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care site-ul nu poate fi accesat de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. Buchete.ro își rezervă dreptul ca în orice moment să schimbe în parte sau în totalitate conținutul informațiilor prezentate pe site, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. Buchete.ro își rezervă dreptul de a refuza livrarea oricărei comenzi fără obligația de a motiva acest refuz, în acest caz clientul va primi înapoi banii plătiți pentru comanda respectivă. În cazul în care produsele nu se pot livra sau suferă deteriorari majore pe parcursul livrării, clientul poate cere înlocuirea produsului ori returnarea imediată a sumelor încasate deja de Buchete.ro, dar nu și alte despăgubiri.
Conform OUG 34/2014, florile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere și de garanție.

CONDIȚII LEGALE

Site-ul www.buchete.ro functionează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român.

DISPUTE ȘI CONFLICTE

Dacă aveți probleme de orice fel in interactiunea dumneavoastra cu magazinul nostru, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu domnul Ene Adrian la adrian@buchete.ro. Veți primi raspuns în aproximativ o oră în timpul orelor de program. Orice conflict apărut între www.buchete.ro și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin întelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instantelor românești.

DISPOZIȚII FINALE

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau invalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.