Deschide meniul de căutare
CĂUTARE
CĂUTARE Închide meniul de căutare
Lista de produse preferate Lista de produse preferate
PREFERATE
Meniul coșului de cumpărături Meniul coșului de cumpărături
COȘ
COȘUL DE CUMPĂRĂTURI Meniul coșului de cumpărături

Se încarcă...

Consultanță

Ne puteți contacta telefonic în timpul intervalelor de mai jos pentru orice nelămurire legată de produse, comenzi sau livrări.
Luni - Vineri 09 - 17 Sâmbătă 10 - 14 Puteți de altfel să ne contactați prin formularul de contact

Atenție!
Programul de consultanță nu reprezintă programul de livrări și nici programul de plasare a unei comenzi! Ambele sunt descrise in detaliu mai jos.

Pentru clienții din străinătate, luați în cosiderare faptul că toate intervalele orare se referă la ora României (mai precis, CET +2).

Programul de plasare a comenzilor

Se pot prelua comenzi cu data de livrare în aceeași zi, în funcție de limita orarului din ziua respectivă, sau maxim 30 de zile în viitor.

Chiar daca datele în care puteți comanda sunt relative față de localitatea în care doriți să comandați, nu vă faceți griji în legătură cu selectarea greșită a datei, pentru că pe pagina de plată calendarul va afișa doar datele valide în care puteți livra în localitatea selectată de dumneavoastră.

Programul de livrări

Programul de livrări diferă în funcție de localitate și de ziua săptămânii în care este plasată comanda.

Putem livra și în afara orelor de program, dar este necesar să discutați cu un reprezentant de vânzări care să vă confirme acest lucru înainte de a plasa comanda.

Livrare București

Dacă atunci când plasați comanda, ziua este disponibilă în calendarul de livrare, atunci vom onora cu siguranță comanda dumneavoastră în acea zi.

București Pipera Otopeni Măgurele Roșu Pantelimon Domnești Bragadiru Clinceni Berceni Popești-Leordeni Mogoșoaia Snagov Balotești

Luni - Vineri 9AM - 19PM Sâmbătă 10AM - 17PM Duminică 10AM - 15PM
Livrare în alte localități

Buchete.ro livrează în România din ateliere proprii ori ale colaboratorilor locali, orice comandă, în aceeași zi în timpul programului descris mai jos, în următoarele localități:

BACĂU BOTOȘANI BRAȘOV CLUJ NAPOCA CRAIOVA DEVA-HUNEDOARA GALAȚI ORADEA PLOIEȘTI SATU MARE SIBIU SLATINA SUCEAVA TÂRGOVIȘTE TARGU MURES TIMIȘOARA VASLUI SIGHISOARA ALEXANDRIA IAȘI ALBA IULIA Luni - Vineri 9AM - 17PM Sâmbătă10AM - 14PM

În cazul în care aveți un anumit interval de livrare preferat, vă rugăm să îl scrieți în câmpul de observații, vom face tot posibilul să îl respectăm.