Card Bancar

În cazul în care dispuneti de un card bancar acceptat pentru plăți online (unele bănci solicită semnarea unui acord înainte de prima tranzacție online), aceasta este cea mai simplă și rapidă metodă de plată și constă în completarea unui formular cu datele cardului dvs. Procedura este sigură iar datele cardului dvs. nu sunt stocate pe serverele noastre, sunt trimise direct la procesatorul de carduri, serverul nostru primind doar o confirmare sau infirmare a reușitei tranzacției.

Plata cu card bancar reprezintă o opțiune practică și sigură de efectuare a plăților online. Pe site-ul Buchete.ro puteți plăți cu orice card emis sub VISA ori MASTERCARD. Majoritatea comenzilor sunt plătite prin această metodă.

Plata se face imediat, iar banii sunt blocați pe card până în momentul în care avem confirmarea livrării. Banii nu sunt încasați înainte de livrare. Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru plata cu cardul. Pe extrasul de cont asociat cardului, plata apare ca fiind pentru Flori, iar comerciantul este Avante Consulting Team SRL. Plățile online sunt procesate de către LibraPay. Buchete.ro nu stochează și nu solicită nicio informație despre cadrul cu care plătiți. Toate aceste informații sunt introduse în deplină siguranță, printr-o conexiune sigură.

http://www.librapay.ro/

Paypal

PayPal.com este o soluție folosită în general de clienții aflați în străinătate, și ca și plată cu card, este o metodă de plată rapidă, sigură și convenabilă. Deasemenea, nu se percepe comision pentru plata prin PayPal.

Vă recomandăm să apelați la acest model de plată mai ales dacă ați întâmpinat probleme la autorizarea plății cu card.

Cu alte cuvinte, această metodă de plată se adresează posesorilor de cont PayPal, dar și celor care nu au un astfel de cont încă. Confirmarea plății prin această metodă se face pe loc.

Livrarea se va face la adresa din comandă de pe siteul nostru. Pentru orice nelămurire nu ezitați să ne contactați.

Transfer Bancar

După ce alegeți ca metodă de plată "transfer bancar", în emailul de confirmare vă vor fi afișate datele necesare efectuării tranzacției (datele societății și contul bancar), după ce efectuați transferul trebuie să trimiteți o copie a ordinului de plată, fie prin fax, fie prin email (scan). Această confirmare este absolut necesară pentru toate comenzile plătite prin transfer bancar, indiferent de intervalul dintre efectuarea transferului și data livrării.

În cazul în care nu puteți plăti prin niciuna din metodele de mai sus, sau doriți să plătiți la sediul nostru sau la livrare vă rugăm să ne contactați.

Este o soluție folosită în general de clienții persoane juridice. Poate fi folosită și de clienți peroane fizice, și presupune generarea unei facturi proforma și achitarea acesteia la orice ghișeu al unei bănci din România.

O comandă platită prin aceasta metodă se consideră achitată, doar după ce trimiteți confirmarea plății prin email, fax ori daca nu aveți la dispozitie aceste mijloace, confirmați telefonic la departamentul nostru de Suport Clienți.

Rețineți vă rugăm acest aspect: ESTE NECESAR SĂ CONFIRMAȚI EFECTUAREA PLĂȚII PENTRU A ACTIVA ȘI LIVRA COMANDĂ. O comandă neconfirmată este considerată neplătită.

Dacă alegeți această metodă, veți genera o factură proformă. Această factură conține numărul comenzii, suma de plată și datele de identificare ale companiei noastre:

Societatea: Avante Consulting Team SRL
Nr.ord.reg.com./an: J40/6141/2005
C.I.F.: RO17434780
Sediul social: Str. Pridvorului nr.19, ap.49, sector 4, Bucuresti
Cont bancar: RO26 RNCB 0075 0352 3244 0001
Banca: BCR SECTOR 4