Buchete de Flori Funerare

Buchetele pentru condoleanțe prezintă regretul sincer și afecțiune adâncă, putând fi oferite în semn de respect, consolare și susținere pentru persoanele ce au suferit o pierdere. Florile albe sunt cel mai des întâlnite în aceste aranjamente pentru a simboliza puritatea sufletului și pacea eternă către care acesta se întoarce. Movul este o culoare ce reprezintă încrederea și noblețea, iar rozul indică prețuirea. Trimite un buchet de flori sau un aranjament în coșuleț pentru a-ți arată suportul moral, considerația și simpatia.
Citește mai mult
Citește mai puțin
41 produse în această categorie.
FiltreAscunde filtre
PE PAGINĂ
SORTARE
DUPĂ
COMPONENȚĂ
Trandafir
Orhidee
Gerbera
Crin
Garoafa
Iris
Crizantema
Lalea
Alstromeria
Cala
Anthurium
Lisianthus
Miniroza
CULOARE
Roz
Rosu
Alb
Galben
Portocaliu
Mov
Albastru
Verde
Multi
TIP
Buchet
Cos
Aranjament
Cutie
Resetează
Aplică
FiltreAscunde filtre
PE PAGINĂ
SORTARE
DUPĂ
COMPONENȚĂ
Trandafir
Orhidee
Gerbera
Crin
Garoafa
Iris
Crizantema
Lalea
Alstromeria
Cala
Anthurium
Lisianthus
Miniroza
CULOARE
Roz
Rosu
Alb
Galben
Portocaliu
Mov
Albastru
Verde
Multi
TIP
Buchet
Cos
Aranjament
Cutie
Resetează
Aplică

Livrare Aranjamente Florale Funerare la Domiciliu

Aranjamentele florale funerare prezintă regretul resimțit atunci când o persoană dragă părăsește această lume pentru a se odihni cu cei drepți. Florile funerare exprimă afecțiunea sinceră și dragostea eternă ce va rămâne neatinsă în inimă. Trimite buchete cu flori funerare pentru a-ți arăta sprijinul și considerația față de familia îndurerată, și pentru a-i ajuta să depășească momentele dificile. Florile de condoleanțe albe semnifică puritatea sufletului și pacea pe care acesta o regăsește după ce și-a împlinit menirea pe pământ, și transmit respectul și onoarea prietenilor și cunoscuților. Culoarea roz simbolizează speranța și distincția, amintind de momentele de bucurie petrecute alături de ființa mult iubită. Movul reprezintă tristețea, noblețea și demnitatea.

Buchetele cu flori funerare au de asemenea o anumită semnificație în funcție de tipul lor, legată de aceste circumstanțe. Crinii sunt des prezenți în cadrul ceremoniilor funerare, fiind un simbol al inocenței către care se reîntoarce sufletul și al demnității. Garoafele se oferă în amintirea celui plecat, și a simpatiei pe care o resimt prietenii și cei apropiați. Crizantemele reprezintă mâhnirea. Trandafirii sunt oferiți pentru a comunica venerația, sfințenia și respectul. Buchetele și aranjamentele florale pentru condoleanțe sunt comandate fie pentru a fi oferite celor apropiați fie pentru decorarea ceremoniei de pomenire sau a slujbei religioase. Pentru comenzile excepționale florarii noștri sunt receptivi la orice sugestie și cerere, asigurându-ne astfel că serviciile noastre se vor ridica la nivelul așteptărilor. Florile funerare reprezintă o parte semnificativă a ceremonialului de luat rămas bun, sărbătorind atât viața trăită așa cum se cuvine de către cel rămas în memoria tuturor cât și consolarea celor pe care i-a lăsat în urmă.
Citește mai mult
Citește mai puțin