Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informa ţii despre acest subiect vizita ţi secţiunea Termeni şi condiţii Sunt de acord

Suntem o florărie online reală, cu istorie şi reputaţie impecabilă. Livrăm flori încă din 2004, fiind de fapt prima florărie online care a acceptat plata cu cardul bancar. Oferim cel mai bun preţ de pe piată.

Întrebări frecvente | Contact
Luni - Vineri 09.00AM - 19.00PM
Sâm. - Dum. 10.00AM - 15.00PM
Livrăm flori online din 2005 Profesioniști până la ultima petală
9 Trandafiri roșii
bg
Despre livrare

Dacă doriți livrarea într-un anumit interval orar îl puteți preciza în câmpul de observații din pagina de finalizare comandă, încercăm întotdeauna să îl respectăm.

În timpul transportului toate buchetele sunt ținute în recipiente cu apă, pentru a fi livrate proaspete. Accesoriile precum șampanie, tort etc sunt ambalate corespunzător.

în mod normal livrăm între 9 și 20, însă la cerere putem livra și în afara acestui interval.

Despre plată

Cea mai simplă și uzitată metodă de plată este cea prin card bancar, la ultimul pas al plasării comenzii se introduc datele cardului iar plata se confirmă imediat.

Mai puteți să platiți prin PayPal sau prin transfer bancar. Dacă platiți prin transfer bancar este neapărat necesar să ne trimiteți prin email sau fax confirmarea plății.

bg

9 Trandafiri roșii

Inspirând diverse forme artistice și lirice, gesturi de dragoste pasională sau încununând diversele succese, trandafirii își răsfrâng delicatele lor petale și parfumul dulce cu aceeași splendoare ce a atins, timp de veacuri, imaginația și inima oamenilor. Unindu-și petalele într-un buchet elegant, trandafirii atrag neîntrerupt atenția asupra frumuseții lor, fiind un element comun între natura ce își urmează obiectiv cursul și emotivitatea umană, ce caută esteticul. Un buchet de trandafiri va fi întotdeauna simbolul dragostei, al pasiunii, credinței și respectului, fiind un mod preferat de a se exprima aceste puternice sentimente.
total:
120 lei
   
Plasează Comanda
Comandă
120 lei
Puteți adăuga și ceva special:
Mesajul Dvs. pentru destinatar (opțional):
question mark
total:
120 lei
   
Plasează Comanda

Fotografia acestui produs a fost executată chiar înainte de livrarea lui către destinatar. Nu s-au folosit filtre fotografice, alterări de imagine sau alte metode de prelucrare a imaginii. Asigurăm livrarea unui produs cel puţin la fel ca cel din fotografie!

În mărimea normală acest produs conţine: 9 trandafiri roșii, verdeață

Atenție! Tortul se livrează doar în București și în zonele limitrofe.

ALTE RECOMANDĂRI