211

9 trandafiri roşii

21 5
(21)
În stoc

99lei
Plată în siguranță cu Paypal, Mastercard, Visa, Visa Electron, Transfer bancar
Timpul de livrare în București sau localitățile partenerilor localiLIVRAREA GRATUITĂ ÎN BUCUREȘTI
Pentru livrare astăzi în București, plasați comanda în următoarele 17h:34min sau în restul localităților în următoarele 15h:34min
TOTAL 99lei
Acest produs conține în mărimea normală: 9 trandafiri roșii, verdeață
PUTEŢI ADĂUGA ŞI CEVA SPECIAL
DESCRIERE

Roșu pasional, vibrant și catifelat s-a agățat de petalele parfumate și fragede ale îndrăgostiților trandafiri şi au dansat amețiți într-un dans frenetic al dragostei. Transmiteți mai departe povestea lor prin intermediul unui buchet grațios cu 9 trandafiri roșii, expresia ideală a iubirii și a sufletului împlinit. Alegeți chiar 9 trandafiri pentru a celebra lunile sau anii petrecuți împreună, data de naştere sau pur și simplu bucuria de a fi împreună.

RECENZII (13)
Adaugă o recenzie/comentariu acestui produs!
5
DE LA:
5 5 NOTA:
Foarte frumos buchetul! Abia astept o noua ocazie sa mai iau ceva. Multumesc!
5
DE LA:
5 5 NOTA:
Multumesc frumos!Foarte frumos buchetul si livrarea rapida.
5
DE LA:
5 5 NOTA:
Florile arata minunat. Servicii de calitate. Va multumesc frumos.
5
DE LA:
5 5 NOTA:
Sunteți perfecți! Totul la superlativ Continuați așa.
5
DE LA:
5 5 NOTA:
Perfect..voi mai comanda in viitor...seriosi si rapizi! Va multumesc!
5
DE LA:
5 5 NOTA:
Flori frumoase, customer support bun. Mici probleme la ultima livrare, dar este omenesc sa mai gresim :)
5
DE LA:
5 5 NOTA:
Ok
5
DE LA:
5 5 NOTA:
Va multumesc ptr ajutorul pe care mi l-ati oferit in infaptuirea unei bucurii imense!Ursuletul mic este super,buchetul de trandafiri din 9 buc putea fi putiiiintel mai mare....Dar per total aveti 5 stele
5
DE LA:
5 5 NOTA:
Usor de postat ,multumesc pentru acest serviciu util.
5
DE LA:
5 5 NOTA:
Excelente servicii! Va multumesc! Buchetul a fost livrat prompt, iar buchetul a fost exact ca pe web.
5
DE LA:
5 5 NOTA:
.....
5
DE LA:
5 5 NOTA:
Am fost foarte multumita de produsele dumneavoastra si au ajuns in timp.Multumesc
5
DE LA:
5 5 NOTA:
a fost foarte bine.
LIVRARE

Pentru a ne asigura că efectuăm livrarea la timp și destinatarul primește florile în cele mai bune condiții iată care sunt metodel și procedurile de livrare utilizate:

 • în București și localitățile limitrofe asigurăm livrarea cu flota noastră de autoutilitare speciale, florile sunt păstrate pân la livrare în găleți speciale cu apă și la temperatură controlată, accesoriile sunt predate destinatarului în pungi speciale di hârtie.

 • Puteți menționa în câmpul de observații intervalul orar la care se dorește livrarea, curierii noștri vor ține cont cu siguranță d acestea! Prioritar în prima parte a zilei vor fi efectuate livrările la sediile de companii și instituții, așadar recomandă specificarea intervalului orar dacă livrarea este la domiciliu și doriți livrare în prima parte a zilei.

 • Pentru București și zonele limitrofe oferim serviciul special și gratuit de notificare instant: cumpărătorul primește email î câteva minute după ce livrare este efectuată și destinatarul primește florile. De asemenea este posibil să solicitați o fotografi la livrare, cu mențiunea că vom cere permisiunea destinatarului pentru această acțiune.

 • în București livrările se fac pe tot parcursul săptămânii respectând orarul de livrare Putem livra și în afara acestui program cu o confirmare în prealabil din partea noastră. Dacă destinatarul nu este găsit la adres vom încerca apelarea telefonică. Daca aceasta nu este posibilă vom lăsa o notificare la ușă.

 • livrările naționale de a doua zi din țară se fac prin companii terțe de curierat. Florile se transportă în cutii speciale di carton, și sunt ținute în permanență în apă. Livrările se fac de obicei între orele 8 și 17 în acest caz.

 • livrările naționale din aceeași zi se efectuează prin ateliere locale / florării partenere cu care desfășurăm colaborări de ma mulți ani. Livrările se pot face de obicei în acest caz până în orele 18, chiar 19.

 • insistăm asupra necesității de a furniza un număr de telefon valid al destinatarului atunci când plasați comanda, chiar dac doriți o livrare anonimă, echipa noatră știe cum să administreze cu profesionalism fiecare caz în parte. Așadar insistăm asupr acestui detaliu.

 • mai multe despre Livrare si Garanții puteți consulta accesând secțiunea Termeni și Condiții.

PLATĂ

Acceptăm ca metode de plată:

 • plată cu card bancar (nu contează în ce țară sau monedă sunt emise, conversia se face la cursul BNR din momentul tranzacției)

 • plată prin procesatorul PayPal

 • plată prin transfer bancar (ordin de plată - sistemul generază o factură proformă).

Pentru plata prin card sau PayPal confirmarea se face instantaneu. Pentru plata prin transfer bancar este însă imperativ să trimiteți o confirmare a plății pentru a nu exista întârzieri nedorite
Confirmarea se poate face prin telefon, email, fax, sms, Messenger ori WhatsApp. Datele de contact le puteți găsi în pagina de contact

PROSPEȚIME

Toate aranjamentele furnizate de noi sunt create folosind doar flori proaspete, si sunt întrebuinţate cu multă grijă de către experţi noştri florari apoi transportate cu multă atenţie.

Buchete.ro garantează prospețimea florilor din aranjamentele florale livrate, păstrate în condiții corespunzatoare, ferite de surse de caldură, curent și cu codițele tăiate zilnic cca. 1-2 cm, buchetul va rezista cel puțin 7 zile.

Daca ați primit un buchet sau aranjament floral prin Buchete.ro și aveți întrebări cu privire la modalitatea optima de a il îngriji, vă stăm la dispoziție, vă rugăm să ne contactați prin email, telefon sau Whatsapp.

Mai multe detalii puteți afla de pe pagina de prospețimeImportanța confidențialității și oferirea discreției
CONFIDENŢIALITATE DEPLINĂ
Deoarece ştim că uneori trimiterea unui buchet de flori, implic maximă discreţie, în cazul în care optaţi pentru livrare anonim nu dezvăluim nimănui absolut nimic despre livrarea de flori.
Garanție pentru calitatea produsului livrat
SATISFACŢIE 100%
Cu o rată de întoarcere de peste 90% suntem florăria online car creează dar şi păstrează relaţii de lungă durată cu clienţii săi Avem mereu: cele mai bune preţuri, ofertă nouă în pas c tendinţele internaţionale, servicii prompte şi calitate premium.
Plată într-un mediu sigur și securizat
SIGURANŢA INFORMAŢIILOR
Suntem o florărie ce trimite flori în Bucureşti și livrează flori în România l domiciliu în deplină siguranţă. Nicio informaţie despre card n este stocată pe serverul nostru şi figurăm în registrul de evidenţă prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 28598.
De ce noi?
DE CE NOI?
Peste 14 ani de experienţă, peste 100.000 de comenzi livrate, inovaţie, dedicaţie şi promptitudine Cea mai iubită florărie online din România pe Facebook, plus multe alte motive :). Click aici pentru mai multe informații.