342
Naturalețea Exoticului

Aranjament Miniroze Roz Garoafe Crem Crizanteme Roz

9 5
(9)
DISPONIBIL ÎN MAI MULTE MĂRIMI
Detalii mărimi
318 636
În stoc

318lei
Plată în siguranță cu Paypal, Mastercard, Visa, Visa Electron, Transfer bancar
Transport gratuit în București și localitați limitrofe la comenzi de peste 300 lei sau 29 lei la comenzi mai mici de 300 lei. Detalii aici.
Pentru livrare astăzi în București, plasați comanda în următoarele 6h:43min
TOTAL 318lei
Acest produs conține în mărimea normală: miniroze roz, garoafe crem, crizanteme roz, lisianthus mov, brunia, astilbe roz, verdeață
PUTEŢI ADĂUGA ŞI CEVA SPECIAL
DESCRIERE

Într-un aranjament cu o formă deosebită sunt prezentate diverse flori exotice, creându-se o abundență de texturi și contururi impresionante, ce captivează și alintă simțurile de la cea dintâi privire. Naturalețea și prospețimea florilor șoptesc sincere sentimente de admirație și simpatie, formând o impresie unitară de armonie și prietenie. Minirozele și crizantemele reprezintă gingășia și emoția prin nuanțele roz fin, garoafele crem poartă distincția, admirația și recunoștința, lisianthusul mov amintește de înțelepciune și fascinație. Oferă un aranjament floral exotic pentru o persoana apreciată sau folosește-l pentru a crea o ambianță plăcută.

RECENZII (8)
Adaugă o recenzie/comentariu acestui produs!
DE LA: Teodora Elena Uta Draghici
NOTA:
Al doilea an consecutiv in care comand de la ei, curierii foarte simpatici si eficienti, produsele de o calitate superioara la un pret bun. Cu siguranta urmeaza sa comand si in anii urmatori.
DE LA: Livia Urtuna
NOTA:
Aranjamentul a fost livrat in ziua stabilita. Din nefericire, nu s-a facut poza la livrare asa cum a fost mentionat in comanda. Si nici email de confirmare nu am primit. Dezamagita.
DE LA: Mihaela
NOTA:
Acest aranjament arata senzational in realitate si este destul de mare si bogat. Am comandat varianta standard si este peste asteptari. Iar referitor la livrare totul a mers bine.
DE LA: Monica Sbenghea
NOTA:
Acest buchet excepteaza regula, respectiv frumusețea lui in realitate, o depășește cu mult pe cea din poza.mai mult decat atat, daca varianta normala este asa de frumoasa, atunci variantele superioare, cu siguranta, vor avea efect garantat asupra destinatarilor cat si adevaratilor iubitori ai florilor. Recomand cu căldură acest buchet ca si cadou, tuturor consumatorilor de frumos .
DE LA: Cătălin Mirea
NOTA:
Serviciile acestei companii au fost si vor rămâne de cea mai înaltă calitate. Mulțumesc pentru profesionalismul demonstrat până in prezent
DE LA: Szikszai-Olti Csaba-Ferenc
NOTA:
Luat varianta Premium , arata senzational ! Recomand
DE LA: Andra Paraschiv
NOTA:
Superb! Exact ca in poza! Recomand
DE LA: Ionut Staicu
NOTA:
Foarte multumit.
LIVRARE

Pentru a ne asigura că efectuăm livrarea la timp și destinatarul primește florile în cele mai bune condiții iată care sunt metodele și procedurile de livrare utilizate:

  • în București și localitățile limitrofe asigurăm livrarea cu flota noastră de autoutilitare speciale, florile sunt păstrate până la livrare în găleți speciale cu apă și la temperatură controlată, accesoriile sunt predate destinatarului în pungi speciale din hârtie.

  • Puteți menționa în câmpul de observații intervalul orar la care se dorește livrarea, curierii noștri vor ține cont cu siguranță de acestea! Prioritar în prima parte a zilei vor fi efectuate livrările la sediile de companii și instituții, așadar recomandă specificarea intervalului orar dacă livrarea este la domiciliu și doriți livrare în prima parte a zilei.

  • Pentru București și zonele limitrofe oferim serviciul special și gratuit de notificare instant: cumpărătorul primește email în câteva minute după ce livrare este efectuată și destinatarul primește florile.

  • în București livrările se fac pe tot parcursul săptămânii respectând orarul de livrare Putem livra și în afara acestui program cu o confirmare în prealabil din partea noastră. Dacă destinatarul nu este găsit la adresă vom încerca apelarea telefonică. Dacă aceasta nu este posibilă vom lăsa o notificare la ușă.

  • insistăm asupra necesității de a furniza un număr de telefon valid al destinatarului atunci când plasați comanda, chiar dacă doriți o livrare anonimă, echipa noastră știe cum să administreze cu profesionalism fiecare caz în parte. Așadar insistăm asupra acestui detaliu.

  • mai multe despre Livrare si Garanții puteți consulta accesând secțiunile Informatii despre Livrare si Termeni și Condiții.

PLATĂ

Acceptăm ca metode de plată:

  • plată cu card bancar (nu contează în ce țară sau monedă sunt emise, conversia se face la cursul BNR din momentul tranzacției)

  • plată prin procesatorul PayPal

  • plată prin transfer bancar (ordin de plată - sistemul generază o factură proformă).

Pentru plata prin card sau PayPal confirmarea se face instantaneu. Pentru plata prin transfer bancar este însă imperativ să trimiteți o confirmare a plății pentru a nu exista întârzieri nedorite
Confirmarea se poate face prin telefon, email, fax, sms, Messenger ori WhatsApp. Datele de contact le puteți găsi în pagina de contact

PROSPEȚIME

Toate aranjamentele furnizate de noi sunt create folosind doar flori proaspete, si sunt întrebuinţate cu multă grijă de către experţi noştri florari apoi transportate cu multă atenţie.

Buchete.ro garantează prospețimea florilor din aranjamentele florale livrate, păstrate în condiții corespunzatoare, ferite de surse de caldură, curent și cu codițele tăiate zilnic cca. 1-2 cm, buchetul va rezista cel puțin 7 zile.

Daca ați primit un buchet sau aranjament floral prin Buchete.ro și aveți întrebări cu privire la modalitatea optima de a il îngriji, vă stăm la dispoziție, vă rugăm să ne contactați prin email, telefon sau Whatsapp.

Mai multe detalii puteți afla de pe pagina de prospețimeImportanța confidențialității și oferirea discreției
CONFIDENŢIALITATE DEPLINĂ
Deoarece ştim că uneori trimiterea unui buchet de flori, implică maximă discreţie, în cazul în care optaţi pentru livrare anonimă, nu dezvăluim nimănui absolut nimic despre livrarea de flori.
Garanție pentru calitatea produsului livrat
SATISFACŢIE 100%
Cu o rată de întoarcere de peste 90% suntem florăria online care creează dar şi păstrează relaţii de lungă durată cu clienţii săi Avem mereu: cele mai bune preţuri, ofertă nouă în pas cu tendinţele internaţionale, servicii prompte şi calitate premium.
Plată într-un mediu sigur și securizat
SIGURANŢA INFORMAŢIILOR
Suntem o florărie ce trimite flori în Bucureşti și livrează flori în România la domiciliu în deplină siguranţă. Nicio informaţie despre card nu este stocată pe serverul nostru şi figurăm în registrul de evidenţă prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 28598.
De ce noi?
DE CE NOI?
Peste 14 ani de experienţă, peste 100.000 de comenzi livrate, inovaţie, dedicaţie şi promptitudine. Cea mai iubită florărie online din România pe Facebook, plus multe alte motive :). Click aici pentru mai multe informații.