Deschide meniul de căutare
CĂUTARE
CĂUTARE Închide meniul de căutare
Lista de produse preferate Lista de produse preferate
PREFERATE
Meniul coșului de cumpărături Meniul coșului de cumpărături
COȘ
COȘUL DE CUMPĂRĂTURI Meniul coșului de cumpărături

Se încarcă...

Consultanță

Ne puteți contacta prin e-mail sau MESAJ WhatsApp/SMS în timpul intervalelor de mai jos pentru orice nelămurire legată de produse, comenzi sau livrări. Datorită numarului mare de solicitări nu putem să răspundem la apeluri vocale ci doar la mesaje.
Luni - Vineri 09 - 17 Sâmbătă 10 - 14

Atenție!
Programul de consultanță nu reprezintă programul de livrări și nici programul de plasare a unei comenzi! Ambele sunt descrise in detaliu mai jos.

Pentru clienții din străinătate, luați în cosiderare faptul că toate intervalele orare se referă la ora României (mai precis, CET +2).

Programul de plasare a comenzilor

Se pot prelua comenzi cu data de livrare în aceeași zi, în funcție de limita orarului din ziua respectivă, sau maxim 30 de zile în viitor.

Chiar daca datele în care puteți comanda sunt relative față de localitatea în care doriți să comandați, nu vă faceți griji în legătură cu selectarea greșită a datei, pentru că pe pagina de plată CALENDARUL VA AFISA DOAR DATELE VALIDE în care puteți livra în localitatea selectată de dumneavoastră.

În general, pentru a livra în aceeași zi o comandă langa sau în București trebuie să plasați comanda până în ora 18 iar pentru o livrare în provincie până în ora 17. DACA DATA DE LIVRARE ESTE AFISATA ÎN CALENDAR ȘI O PUTEȚI ALEGE ÎNSEAMNĂ CA PUTEM ȘI VOM LIVRA LA DATA ALEASĂ.

Programul de livrări

Programul de livrări diferă în funcție de localitate și de ziua săptămânii în care este plasată comanda.

Putem livra și în afara orelor de program, dar este necesar să discutați cu un reprezentant de vânzări care să vă confirme acest lucru înainte de a plasa comanda.

Puteți specifica un interval dorit de livrare în câmpul de observații de pe pagina de comandă, pagina în care completați si adresa de livrare.

Livrare București

Dacă atunci când plasați comanda, ziua este disponibilă în calendarul de livrare, atunci vom onora cu siguranță comanda dumneavoastră în acea zi.

Luni - Vineri 9AM - 19PM Sâmbătă 10AM - 18PM Duminică 10AM - 16PM
Livrare în alte localități

Buchete.ro livrează în România din ateliere proprii ori ale colaboratorilor locali, orice comandă, în aceeași zi în timpul programului descris mai jos, în următoarele localități:

Luni - Vineri 9AM - 18PM Sâmbătă10AM - 16PM

În cazul în care aveți un anumit interval de livrare preferat, vă rugăm să îl scrieți în câmpul de observații, vom face tot posibilul să îl respectăm.