Deschide meniul de căutare
CĂUTARE
CĂUTARE Închide meniul de căutare
Lista de produse preferate Lista de produse preferate
PREFERATE
Meniul coșului de cumpărături Meniul coșului de cumpărături
COȘ
COȘUL DE CUMPĂRĂTURI Meniul coșului de cumpărături

Se încarcă...

219
11 Trandafiri

Buchet Roșii

11 5
(11)
Acest aranjament poate fi livrat doar în București (și limitrof)
În stoc

142lei
Plată în siguranță cu Paypal, Mastercard, Visa, Visa Electron, Transfer bancar
Transport gratuit în București și localitați limitrofe. În alte localități gratuit la comenzi de peste 200 lei sau 29 lei la comenzi mai mici de 200 lei. Detalii aici.
Pentru livrare astăzi în București, plasați comanda în următoarele 7h:29min sau în restul localităților în următoarele 6h:29min
TOTAL 142lei
Acest produs conține în mărimea normală: 11 trandafiri roșii, verdeață
PUTEŢI ADĂUGA ŞI CEVA SPECIAL
DESCRIERE

Trandafirii sunt flori al căror simbolism este des utilizat în artă și literatură, în declarațiile de dragoste și pasiune, ca semn al demnității și tenacității, petalele lor delicate și înmiresmate unduindu-și ademenitor liniile ondulate și păstrând veșnic aceeași emoție puternică și atracție ce au dezlănțuit întotdeauna imaginația celor ce le-au prins în priviri. Uniți într-un buchet armonios, trandafirii îndreaptă întreaga atenție asupra gingășiei lor, creând în conștiință o legătură între forța de neclintit a naturii și sensiblitatea oamenilor. Semnificând puternice sentimente de iubire, considerație și cinste buchetul de trandafiri este modul cel mai potrivit de a-ți destăinui afecțiunea, în special atunci când gestului i se alătura un zâmbet sincer.

RECENZII (9)
Adaugă o recenzie/comentariu acestui produs!
DE LA: Nastase Nicolae
NOTA:
Comanda a fost onorata prompt, buchetul arăta foarte bine, sunt foarte mulțumit de colaborare. Voi folosi în continuare serviciile dumneavoastră.
DE LA: Florin Tamas
NOTA:
Foarte rapizi in livrare, exact in intervalul orar preferat. Florile proaspete, aranjamentul chiar mai frumos decat in poza de prezentare. Recomand cu caldura.
DE LA: Dima Nicoleta
NOTA:
Comanda a fost repede procesata, calitatea florilor exact la cum m-am asteptat, foarte ok, am mai comandat de la ei.Au lipsit manusile si masca, ar trebui sa fiti un pic mai atenti la asa ceva. Va multumesc
DE LA: Dima ionut
NOTA:
fara mesaj, platit ursulet mare si am primit alt model mic, livrarea a fost facuta la timp
DE LA: Alex Stefana
NOTA:
Foarte operativi și foarte punctuali. Profesionaliști. Cumpărați cu încredere!
DE LA: Denis Nikiforov
NOTA:
The delivery was good. The delivery boy made the girl a surprise, he didn't tell her about the flowers and he figured out the adress and chose the right time for the delivery. The flowers were wonderful and the girl was happy. On top of that, the flowers lasted for a week! I enjoyed this flower shop.
DE LA: Yasser Ali
NOTA:
excellent
DE LA: Zorzolan Aurel
NOTA:
Seriozitate si promptitudine! Inca odata am rămas uimit de frumusețea buchetului. Recomand serviciile lor!
DE LA: Ifrim Marius
NOTA:
Serviciul este ireproșabil, florile au ajuns la ora stabilita, însă au fost puțin cam ofilite
LIVRARE

Pentru a ne asigura că efectuăm livrarea la timp și destinatarul primește florile în cele mai bune condiții iată care sunt metodele și procedurile de livrare utilizate:

 • în București și localitățile limitrofe asigurăm livrarea cu flota noastră de autoutilitare speciale, florile sunt păstrate până la livrare în găleți speciale cu apă și la temperatură controlată, accesoriile sunt predate destinatarului în pungi speciale din hârtie.

 • Puteți menționa în câmpul de observații intervalul orar la care se dorește livrarea, curierii noștri vor ține cont cu siguranță de acestea! Prioritar în prima parte a zilei vor fi efectuate livrările la sediile de companii și instituții, așadar recomandă specificarea intervalului orar dacă livrarea este la domiciliu și doriți livrare în prima parte a zilei.

 • Pentru București și zonele limitrofe oferim serviciul special și gratuit de notificare instant: cumpărătorul primește email în câteva minute după ce livrare este efectuată și destinatarul primește florile. De asemenea este posibil să solicitați o fotografie la livrare, cu mențiunea că vom cere permisiunea destinatarului pentru această acțiune.

 • în București livrările se fac pe tot parcursul săptămânii respectând orarul de livrare Putem livra și în afara acestui program cu o confirmare în prealabil din partea noastră. Dacă destinatarul nu este găsit la adres vom încerca apelarea telefonică. Daca aceasta nu este posibilă vom lăsa o notificare la ușă.

 • livrările naționale de a doua zi din țară se fac prin companii terțe de curierat. Florile se transportă în cutii speciale din carton, și sunt ținute în permanență în apă. Livrările se fac de obicei între orele 8 și 17 în acest caz.

 • livrările naționale din aceeași zi se efectuează prin ateliere locale / florării partenere cu care desfășurăm colaborări de mai mulți ani. Livrările se pot face de obicei în acest caz până în orele 18, chiar 19.

 • insistăm asupra necesității de a furniza un număr de telefon valid al destinatarului atunci când plasați comanda, chiar dacă doriți o livrare anonimă, echipa noatră știe cum să administreze cu profesionalism fiecare caz în parte. Așadar insistăm asupra acestui detaliu.

 • mai multe despre Livrare si Garanții puteți consulta accesând secțiunile Informatii despre Livrare si Termeni și Condiții.

PLATĂ

Acceptăm ca metode de plată:

 • plată cu card bancar (nu contează în ce țară sau monedă sunt emise, conversia se face la cursul BNR din momentul tranzacției)

 • plată prin procesatorul PayPal

 • plată prin transfer bancar (ordin de plată - sistemul generază o factură proformă).

Pentru plata prin card sau PayPal confirmarea se face instantaneu. Pentru plata prin transfer bancar este însă imperativ să trimiteți o confirmare a plății pentru a nu exista întârzieri nedorite
Confirmarea se poate face prin telefon, email, fax, sms, Messenger ori WhatsApp. Datele de contact le puteți găsi în pagina de contact

PROSPEȚIME

Toate aranjamentele furnizate de noi sunt create folosind doar flori proaspete, si sunt întrebuinţate cu multă grijă de către experţi noştri florari apoi transportate cu multă atenţie.

Buchete.ro garantează prospețimea florilor din aranjamentele florale livrate, păstrate în condiții corespunzatoare, ferite de surse de caldură, curent și cu codițele tăiate zilnic cca. 1-2 cm, buchetul va rezista cel puțin 7 zile.

Daca ați primit un buchet sau aranjament floral prin Buchete.ro și aveți întrebări cu privire la modalitatea optima de a il îngriji, vă stăm la dispoziție, vă rugăm să ne contactați prin email, telefon sau Whatsapp.

Mai multe detalii puteți afla de pe pagina de prospețimeImportanța confidențialității și oferirea discreției
CONFIDENŢIALITATE DEPLINĂ
Deoarece ştim că uneori trimiterea unui buchet de flori, implică maximă discreţie, în cazul în care optaţi pentru livrare anonimă, nu dezvăluim nimănui absolut nimic despre livrarea de flori.
Garanție pentru calitatea produsului livrat
SATISFACŢIE 100%
Cu o rată de întoarcere de peste 90% suntem florăria online care creează dar şi păstrează relaţii de lungă durată cu clienţii săi Avem mereu: cele mai bune preţuri, ofertă nouă în pas cu tendinţele internaţionale, servicii prompte şi calitate premium.
Plată într-un mediu sigur și securizat
SIGURANŢA INFORMAŢIILOR
Suntem o florărie ce trimite flori în Bucureşti și livrează flori în România la domiciliu în deplină siguranţă. Nicio informaţie despre card nu este stocată pe serverul nostru şi figurăm în registrul de evidenţă prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 28598.
De ce noi?
DE CE NOI?
Peste 14 ani de experienţă, peste 100.000 de comenzi livrate, inovaţie, dedicaţie şi promptitudine. Cea mai iubită florărie online din România pe Facebook, plus multe alte motive :). Click aici pentru mai multe informații.