Suntem o florărie online reală, cu istorie şi reputaţie impecabilă. Livrăm flori încă din 2004, fiind de fapt prima florărie online care a acceptat plata cu cardul bancar. Oferim cel mai bun preţ de pe piată.

Întrebări frecvente | Contact
Luni - Vineri 09.00AM - 19.00PM
Sâm. - Dum. 10.00AM - 15.00PM
Livrăm flori online din 2005 Profesioniști până la ultima petală
Aprecieri îndrăznețe
bg
Despre livrare

Dacă doriți livrarea într-un anumit interval orar îl puteți preciza în câmpul de observații din pagina de finalizare comandă, încercăm întotdeauna să îl respectăm.

În timpul transportului toate buchetele sunt ținute în recipiente cu apă, pentru a fi livrate proaspete. Accesoriile precum șampanie, tort etc sunt ambalate corespunzător.

în mod normal livrăm între 9 și 20, însă la cerere putem livra și în afara acestui interval.

Despre plată

Cea mai simplă și uzitată metodă de plată este cea prin card bancar, la ultimul pas al plasării comenzii se introduc datele cardului iar plata se confirmă imediat.

Mai puteți să platiți prin PayPal sau prin transfer bancar. Dacă platiți prin transfer bancar este neapărat necesar să ne trimiteți prin email sau fax confirmarea plății.

bg

Aprecieri îndrăznețe

Buchet Lisianthus Mov Cymbidium Verde Frezii Mov

Mesaje ca: "îmi placi", "te iubesc", "iti multumesc" sau "ești importantă pentru mine" sunt doar câteva exemple care se asezonează perfect cu acest buchet de flori. Culorile vineții care îl caracterizează simbolizează culoarea regilor, a romantismului și a emoțiilor. Violetul este o culoare care se găsește greu în natură iar oamenii o iubesc pentru echilibrul emoțional pe care îl oferă. Alege acest buchet pentru a surprinde și a încânta persoane speciale.
Adaugă mesaj
total:
178 lei
   
Plasează Comanda
Comandă
178 lei
Aranjament disponibil în mai multe mărimi:
question mark
Puteți adăuga și ceva special:
total:
178 lei
   
Plasează Comanda

Fotografia acestui produs a fost executată chiar înainte de livrarea lui către destinatar. Nu s-au folosit filtre fotografice, alterări de imagine sau alte metode de prelucrare a imaginii. Asigurăm livrarea unui produs cel puţin la fel ca cel din fotografie!

În mărimea normală acest produs conţine: 5 lisianthus mov, 1 cymbidium verde, 10 frezii mov, 5 astilbe albe, verdeață

Atenție! Tortul se livrează doar în București și în zonele limitrofe.

ALTE RECOMANDĂRI