Suntem o florărie online reală, cu istorie şi reputaţie impecabilă. Livrăm flori încă din 2004, fiind de fapt prima florărie online care a acceptat plata cu cardul bancar. Oferim cel mai bun preţ de pe piată.

Întrebări frecvente | Contact
Luni - Vineri 09.00AM - 19.00PM
Sâm. - Dum. 10.00AM - 15.00PM
Livrăm flori online din 2005 Profesioniști până la ultima petală
Fără îndoială
bg
Despre livrare

Dacă doriți livrarea într-un anumit interval orar îl puteți preciza în câmpul de observații din pagina de finalizare comandă, încercăm întotdeauna să îl respectăm.

În timpul transportului toate buchetele sunt ținute în recipiente cu apă, pentru a fi livrate proaspete. Accesoriile precum șampanie, tort etc sunt ambalate corespunzător.

în mod normal livrăm între 9 și 20, însă la cerere putem livra și în afara acestui interval.

Despre plată

Cea mai simplă și uzitată metodă de plată este cea prin card bancar, la ultimul pas al plasării comenzii se introduc datele cardului iar plata se confirmă imediat.

Mai puteți să platiți prin PayPal sau prin transfer bancar. Dacă platiți prin transfer bancar este neapărat necesar să ne trimiteți prin email sau fax confirmarea plății.

bg

Fără îndoială

Buchet Gerbera Crem Trandafiri Roz Miniroze Portocalii

Nuanțe roz, crem, portocalii și mov răsar dintr-un buchet încântător, creat pentru a înfrumuseța ziua oricui î-l va primi. Gerberele zâmbitoare își deschid larg petalele precum sclipirile soarelui, garoafele roz își înclină grațioase fruntea, în semn de respect, trandafirii învăluie privirile cu frumusețea lor, lisianthusul alb povățuiește la onoare și demnitate, iar alstroemeria și bouvardia își arată devotamentul sincer. Pentru persoanele hotărâte și expansive, care știu exact ceea ce vor și nu ezită să își arate afecțiunea și curajul, buchetul acesta reprezintă în mod sigur modul perfect de a se exprima.
Adaugă mesaj
total:
179 lei
   
Plasează Comanda
Comandă
179 lei
Aranjament disponibil în mai multe mărimi:
question mark
Puteți adăuga și ceva special:
total:
179 lei
   
Plasează Comanda

Fotografia acestui produs a fost executată chiar înainte de livrarea lui către destinatar. Nu s-au folosit filtre fotografice, alterări de imagine sau alte metode de prelucrare a imaginii. Asigurăm livrarea unui produs cel puţin la fel ca cel din fotografie!

În mărimea normală acest produs conţine: 5 gerbera crem, 5 trandafiri roz, 3 miniroze portocalii, 5 garoafe roz, 4 lisianthus alb, 3 alstroemeria roz, 3 bouvardia roz, limonium, verdeață

Atenție! Tortul se livrează doar în București și în zonele limitrofe.

ALTE RECOMANDĂRI