Suntem o florărie online reală, cu istorie şi reputaţie impecabilă. Livrăm flori încă din 2004, fiind de fapt prima florărie online care a acceptat plata cu cardul bancar. Oferim cel mai bun preţ de pe piată.

Întrebări frecvente | Contact
Luni - Vineri 09.00AM - 19.00PM
Sâm. - Dum. 10.00AM - 15.00PM
Livrăm flori online din 2005 Profesioniști până la ultima petală
Poezia florilor
bg
Despre livrare

Dacă doriți livrarea într-un anumit interval orar îl puteți preciza în câmpul de observații din pagina de finalizare comandă, încercăm întotdeauna să îl respectăm.

În timpul transportului toate buchetele sunt ținute în recipiente cu apă, pentru a fi livrate proaspete. Accesoriile precum șampanie, tort etc sunt ambalate corespunzător.

în mod normal livrăm între 9 și 20, însă la cerere putem livra și în afara acestui interval.

Despre plată

Cea mai simplă și uzitată metodă de plată este cea prin card bancar, la ultimul pas al plasării comenzii se introduc datele cardului iar plata se confirmă imediat.

Mai puteți să platiți prin PayPal sau prin transfer bancar. Dacă platiți prin transfer bancar este neapărat necesar să ne trimiteți prin email sau fax confirmarea plății.

bg

Poezia florilor

Buchet Anthurium Gerbera Roz Trandafiri Crem

Scrisă în petalele lor de un autor iscusit și nevăzut, poezia florile trebuie cunoscută cu toate simțurile și înțeleasă cu sufletul. Într-un buchet sublim și expresiv, rimează nuanțe roz, vernil și crem, delicate și parfumate, provocând o armonie de sentimente. Gerbere radiind fericire, trandafiri plini de grații, garoafe distinse și orhidee rafinate transmit o mare de veselie și duioșie, mișcând inimile și încântând privirile. Recită-ți afecțiunea și admirația cu un buchet elegant în culori fine, pentru a te face înțeles de un chip drag.
Adaugă mesaj
total:
269 lei
   
Plasează Comanda
Comandă
269 lei
Aranjament disponibil în mai multe mărimi:
question mark
Puteți adăuga și ceva special:
total:
269 lei
   
Plasează Comanda

Fotografia acestui produs a fost executată chiar înainte de livrarea lui către destinatar. Nu s-au folosit filtre fotografice, alterări de imagine sau alte metode de prelucrare a imaginii. Asigurăm livrarea unui produs cel puţin la fel ca cel din fotografie!

În mărimea normală acest produs conţine: 3 anthurium, 3 gerbera roz, 5 trandafiri crem, 5 garoafe portocalii, 1 cymbidium verde, 3 lisianthus roz, verdeață

Atenție! Tortul se livrează doar în București și în zonele limitrofe.

ALTE RECOMANDĂRI