Suntem o florărie online reală, cu istorie şi reputaţie impecabilă. Livrăm flori încă din 2004, fiind de fapt prima florărie online care a acceptat plata cu cardul bancar. Oferim cel mai bun preţ de pe piată.

Întrebări frecvente | Contact
Luni - Vineri 09.00AM - 19.00PM
Sâm. - Dum. 10.00AM - 15.00PM
Livrăm flori online din 2005 Profesioniști până la ultima petală
Zori de zi in poieniță
bg
Despre livrare

Dacă doriți livrarea într-un anumit interval orar îl puteți preciza în câmpul de observații din pagina de finalizare comandă, încercăm întotdeauna să îl respectăm.

În timpul transportului toate buchetele sunt ținute în recipiente cu apă, pentru a fi livrate proaspete. Accesoriile precum șampanie, tort etc sunt ambalate corespunzător.

în mod normal livrăm între 9 și 20, însă la cerere putem livra și în afara acestui interval.

Despre plată

Cea mai simplă și uzitată metodă de plată este cea prin card bancar, la ultimul pas al plasării comenzii se introduc datele cardului iar plata se confirmă imediat.

Mai puteți să platiți prin PayPal sau prin transfer bancar. Dacă platiți prin transfer bancar este neapărat necesar să ne trimiteți prin email sau fax confirmarea plății.

bg

Zori de zi in poieniță

Buchet Trandafiri Albi Trandafiri Galbeni Lisianthus Verde

Precum mâinile mamei ce își răsfață odrasla, dimineața alintă pădurea somnoroasă, trecându-și razele calde și delicate prin părul ei verde. Săgeți galbene de lumină răzbat prin perdeaua de frunze și trunchiuri de copaci, aprinzând scântei în colierele de rouă ce împodobesc petalele florilor și firele de iarbă proaspătă. Pășește în poiana luminoasă și odihnește-ți sufletul și privirea pe un covor de trandafiri galbeni și albi, lisianthus și matiole crem. Atunci când ți-ai umplut inima de bucurie și chipul cu veselie, adună toate aceste minunății într-un buchet și trimite-l unei ființe îndrăgite.
Adaugă mesaj
total:
279 lei
   
Plasează Comanda
Comandă
279 lei
Aranjament disponibil în mai multe mărimi:
question mark
Puteți adăuga și ceva special:
total:
279 lei
   
Plasează Comanda

Fotografia acestui produs a fost executată chiar înainte de livrarea lui către destinatar. Nu s-au folosit filtre fotografice, alterări de imagine sau alte metode de prelucrare a imaginii. Asigurăm livrarea unui produs cel puţin la fel ca cel din fotografie!

În mărimea normală acest produs conţine: 7 trandafiri albi, 3 trandafiri galbeni, 5 lisianthus verde, 5 matthiola crem, 3 eryngium, 5 asclepias galben, 5 craspedia galben, 1 orhidee galbenă, verdeață

Atenție! Tortul se livrează doar în București și în zonele limitrofe.

ALTE RECOMANDĂRI