Deschide meniul de căutare
CĂUTARE
CĂUTARE Închide meniul de căutare
Lista de produse preferate Lista de produse preferate
PREFERATE
Meniul coșului de cumpărături Meniul coșului de cumpărături
COȘ
COȘUL DE CUMPĂRĂTURI Meniul coșului de cumpărături

Se încarcă...

Recenzii și păreri de la clienți
Nota generală 4.9 604 de recenzii primite
EXCELENT
93.87%
567 recenzii
4.47%
27 recenzii
1.16%
7 recenzii
0.33%
2 recenzii
0.17%
1 recenzii


Recenziile de mai jos sunt reale și nemodificate. Sunt totuși moderate pentru a evita orice formă de abuz Începând cu luna august 2017 am introdus propriul sistem de recenzii, înainte de aceasta fiind folosit cel de la Google (puteți consulta și folosi acest sistem în paralel cu cel actual)


604 de recenzii pe site


Rating
PE PAGINĂ
Logo Brand
01 octombrie 2020
Superb aranjament. Exact ca in poza. Livrare prompta si profesionista :) Cu siguranta voi mai apela la serviciile dumneavoastra.
Dinu Ana Maria
Recenzie utilă? Da / Nu
15 septembrie 2020
De cate ori am comandat de la buchete.ro ati livrat la timp si mai mult chiar ati acomodat cerinte speciale de livrare in zona din jurul Bucurestiului! Sunt un client multumit si sigur o sa mai comand pe viitor. Nu mai este nevoie sa precizez de increderea pe care o am in profesionalismul si seriozitatea dumneavoastra. Va multumesc!
Mary M
Bucuresti
Recenzie utilă? Da / Nu
03 septembrie 2020
Servicii excelente. Flori de calitate.
Carmen Clark
Bucuresti
Recenzie utilă? Da / Nu
28 august 2020
Anonim
Bucuresti
Recenzie utilă? Da / Nu
26 august 2020
Oprescu Catalin
Bucuresti
Recenzie utilă? Da / Nu

Suntem mai aproape de voi ca niciodată! Vizitați-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a afla mai multe despre noi cu ajutorul celei mai mari rețele de socializare.

Alte surse de evaluare

Serviciile şi produsele furnizate de Buchete.ro pot fi evaluate pe site în două moduri:

  • fie de pe pagina de urmărire comandă, odată ce comanda a fost plasată (un reminder pentru acest lucru se trimite automat prin email a doua zi după efectuarea proppiu-zisă a livrării)

  • prin pagina de detalii a oricărui aranjament floral, chiar sub fotografia acestuia, facând click pe butonul Recenzii. Puteţi acorda o notă de la 1 la 5 şi lăsa un comentariu.

Buchete.ro a fost evaluat de-a lungul timpului atât pe Facebook cât şi pe Google.
Ultimele recenzii de Google sunt:

Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
în ultima săptămână
F frumos fac oamenii astia
Alexandru Iofciulescu
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum 3 săptămâni
Va multumesc inca o data! Aranjamentul este superb, pretul accesibil comparativ cu produsele concurente de pe piata, de fapt, nu se compara, fiind de calitate net superioara. Globul din sticla fina pe suport, o adevarata arta! Finalizare comanda in 30 min. de la efectuarea platii si discount oferit. Am mai apelat si voi apela negresit la Dvs. si va recomand cu drag tuturor! Felicitari pentru creativitate, profesionalism si servisare!
lucapanaite
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum 2 luni
Florile aratau bine, buchetul per total era f ok, un mare plus e faptul ca, desi plasata duminica, comanda a fost livrata prompt. Merci frumos!
SpongeBob
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum 4 luni
Am avut o experienta foarte plăcută cu cei care se ocupa de Buchete.ro. După ce am plătit o comanda online, au fost dispuși sa facă livrarea cu o zi mai devreme, chiar dacă online data respectiva nu era disponibila. Le mulțumesc foarte mult iar pe viitor cu siguranță voi apela la serviciile lor.
Ciprian ilasca
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
4 months ago
Cool store.
Geeisjustme
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
5 months ago
First time ordering. The flowers were so beautiful, fresh and arranged exactly like in the picture. Delivered on the day requested, but not during the specified time frame. I am sad the tedy bear was not the one you see in the picture when ordering, it did not have a tag and was overall different. That was a big minus. It literally scared my boyfriend at night.
Ariana Marcu
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum 5 luni
Super multumita de cei de la Buchete.ro; au fost amabili, pachetul a fost impecabil si la timp si a continut tot ce am specificat in mesaj. Ursuletul de plus a fost chiar mai frumos decat in poza iar buchetul o splendoare care si dupa o saptamana arata impecabil si mi s-a spus ca miroase divin! Keep up the good work!
Alina Bancila
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
11 months ago
It was a great experience for me and for the recipient of the flowers. Both the greeting card and the flowers were great and I really appreciated the effort made in order for the flowers to arrive on time.
Adrian C.
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
11 months ago
The cryogenated rose I purchased was broken at first but Buchete.ro contacted me and offered to replace it. I highly appreciate their commitment to customer satisfaction. Well done and thank you!
Vlad Ștefănescu
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
a year ago
can't begin to express how happy and satisfied I am with the service! I live in Asia and my recipient could only accept the bouquet in a slim 2hr time frame so I was very nervous and anxious but your service and courier hadn't brought me down. I'm so thankful and happy! Looking forward to more transactions with you guys, definitely recommending you all!
kei sayuri

Puteţi citi toate recenziile google sau lăsa o recenzie urmârind linkul de mai jos

ADAUG O RECENZIE

Trust Logo Powered By Google