Recenzii și testimoniale de la clienți
Nota generală 4,9 492 de recenzii primite
EXCELENT
94.11%
463 recenzii
4.47%
22 recenzii
1.22%
6 recenzii
0.20%
1 recenzii
0%
0 recenzii


Recenziile de mai jos sunt reale și nemodificate. Sunt totuși moderate pentru a evita orice formă de abuz Începând cu luna august 2017 am introdus propriul sistem de recenzii, înainte de aceasta fiind folosit cel de la Googl (puteți consulta și folosi acest sistem în paralel cu cel actual)


492 de recenzii pe site


Rating
PE PAGINĂ
Logo Brand
15 martie 2019
Va multumesc pentru poza!  Buchetul a fost peste masura asteptarilor! Va multumesc! Am fost putin sceptica, dar se pare ca nu era cazul. Sunteti profesionisti! 
Veronica I.
Recenzie utilă? Da / Nu
14 martie 2019
Anonim
Bucuresti
Recenzie utilă? Da / Nu
13 martie 2019
Foarte impresionat de profesionalismul cu care aceasta firma isi indeplineste sarcinile.
Andrei Dulgheru
Bucuresti
Recenzie utilă? Da / Nu
11 martie 2019
Anonim
Pitesti
Recenzie utilă? Da / Nu
01 martie 2019
Foarte dragute ofertele! Multumesc
Andreea
Timisoara
Recenzie utilă? Da / Nu

Suntem mai aproape de voi ca niciodată! Vizitați-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a afla mai multe despre noi cu ajutorul celei mai mari rețele de socializare.

Alte surse de evaluare

Serviciile şi produsele furnizate de Buchete.ro pot fi evaluate pe site în două moduri:

  • fie de pe pagina de urmărire comandă, odată ce comanda a fost plasată (un reminder pentru acest lucru se trimite automat prin email a doua zi după efectuarea proppiu-zisă a livrării)

  • prin pagina de detalii a oricărui aranjament floral, chiar sub fotografia acestuia, facând click pe butonul Recenzii. Puteţi acorda o notă de la 1 la 5 şi lăsa un comentariu.

Buchete.ro a fost evaluat de-a lungul timpului atât pe Facebook cât şi pe Google.
Ultimile recenzii de Google sunt:

Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
în ultima săptămână
Recomand aceasta florarie cu flori frumoase chiar deosebite. Succes !
Barbat Galant
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum o săptămână
Am comandat un buchet cu ridicare de la sediul lor. Florile arătau exact ca in poze, erau proaspete si superbe! As sugera sa se specifice pe site dimensiunile buchetului (in cm), nu doar in numărul de flori folosite, pentru a nu exista confuzii.
Theodora Draghici
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum o săptămână
Am fost multumit si prima si a doua oara , la comanda facuta. Florile au rezistat in glastra mai bine de o saptamana, ceea ce ma face sa inteleg ca erau proaspete atuncea cand mi-au facut buchetul. Pretul nu mi se pare f mare, tinand cont de faptul ca pe strada, la tigani, trebuie sa te si targuiesti cu ei daca vrei sa lase la pret. Nu am ce comenta negativ si cred ca merita sa incerci macar o data sa iei de la ei!
Mihnea Georgescu
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
a month ago
can't begin to express how happy and satisfied I am with the service! I live in Asia and my recipient could only accept the bouquet in a slim 2hr time frame so I was very nervous and anxious but your service and courier hadn't brought me down. I'm so thankful and happy! Looking forward to more transactions with you guys, definitely recommending you all!
kei sayuri
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
2 months ago
Flowers to impress & great service The bouquet delivered looked indeed like the one from the site and the quality was above expectations. The stuff is friendly and the delivery was made just in time (as confirmed). I heartily recommend :)
Cobuz Carmen
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum 2 luni
Neserioși. Sait incomplet. Fără orar..am adăugat în cos și când am dat sa aleg ziua spunea ca trebuie să-i sun pt livrare în aceiași zi Am sunat 20 de ori una după alta și fără răspuns. A 2a zi r Primesc sms ca IERI AM FOST ÎNCHIȘI
Andrei Criste
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum 4 luni
Foarte neprofesioniști! Mai au un site, floritimisoara.ro. Au livrat după program, cu toate ca i-am sunat toată ziua sa ajungă la timp ca persoana pleacă de la munca. Mai mult, au mințit ca au livrat la 15:40 și curierul a ajuns defapt la 16:15. Și după ma întrebau: și ce vreți? A fost trafic!
Darie Bizu
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
6 months ago
Ordering was very easy, even a last minute change of address went well.
freya Cabus
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
a year ago
I live in UK but have roots in Romania. I wanted to order flowers for my mom in law (in Romania). Came with the idea quite late ... 10 minutes before closure. I thought I'd give it a try anyway. We got in touch via WhatsApp (awesome!) And to my surprise, Buchete.ro guaranteed delivery on the same day despite ordering out of business hours. My mom in law was very emotional and surprised! What else can I say?? I strongly recommend the service! Excellent communication too - something which many biainesses forget about nowadays! I'd give them 10 stars if I could.
Rafael A. Couto Cabral
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
a year ago
Very satisfied: Nice people, good communication, great service.
Bogdan Stoica

Puteţi citi toate recenziile google sau lăsa o recenzie urmârind linkul de mai jos

ADAUG O RECENZIE

Trust Logo Powered By Google