Deschide meniul de căutare
CĂUTARE
CĂUTARE Închide meniul de căutare
Lista de produse preferate Lista de produse preferate
PREFERATE
Meniul coșului de cumpărături Meniul coșului de cumpărături
COȘ
COȘUL DE CUMPĂRĂTURI Meniul coșului de cumpărături

Se încarcă...

Recenzii și testimoniale de la clienți
Nota generală 4,9 508 de recenzii primite
EXCELENT
93.90%
477 recenzii
4.53%
23 recenzii
1.18%
6 recenzii
0.39%
2 recenzii
0%
0 recenzii


Recenziile de mai jos sunt reale și nemodificate. Sunt totuși moderate pentru a evita orice formă de abuz Începând cu luna august 2017 am introdus propriul sistem de recenzii, înainte de aceasta fiind folosit cel de la Googl (puteți consulta și folosi acest sistem în paralel cu cel actual)


508 de recenzii pe site


Rating
PE PAGINĂ
Logo Brand
15 mai 2019
Anonim
Recenzie utilă? Da / Nu
12 mai 2019
Cei mai profesionisti!!!!
lucian Ionut
Bucuresti
Recenzie utilă? Da / Nu
08 mai 2019
Am comandat buchetul "Alb Feeric", in care predomina culorile alb si verde, dar am primit un buchet in care predomina culoarea roz si care mai are, pe deasupra, si ambalajul roz. Este total nepotrivit pentru persoana in cauza. Nu as fi acceptat buchetul daca nu as fi fost constrans de timp.
Mihai Ciprian Popa
Bucuresti
Recenzie utilă? Da / Nu
Logo Brand
30 aprilie 2019
Anonim
Recenzie utilă? Da / Nu
28 aprilie 2019
Excellent product quality and impressive delivery service of previous orders. Highly recommended.
John Belcea
Bucuresti
Recenzie utilă? Da / Nu

Suntem mai aproape de voi ca niciodată! Vizitați-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a afla mai multe despre noi cu ajutorul celei mai mari rețele de socializare.

Alte surse de evaluare

Serviciile şi produsele furnizate de Buchete.ro pot fi evaluate pe site în două moduri:

  • fie de pe pagina de urmărire comandă, odată ce comanda a fost plasată (un reminder pentru acest lucru se trimite automat prin email a doua zi după efectuarea proppiu-zisă a livrării)

  • prin pagina de detalii a oricărui aranjament floral, chiar sub fotografia acestuia, facând click pe butonul Recenzii. Puteţi acorda o notă de la 1 la 5 şi lăsa un comentariu.

Buchete.ro a fost evaluat de-a lungul timpului atât pe Facebook cât şi pe Google.
Ultimile recenzii de Google sunt:

Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum o săptămână
Acord 4 stele doar pentru ca buchetul livrat pare foarte apropiat de cel din imagine. Dar calitatea serviciilor pe parcursul derularii comenzii, a fost dezamagitoare. Am creat un cont pentru a putea urmari statusul comenzii, cont pe care nu l-am putut folosi deloc. Desi am transmis acest aspect in doua randuri, am fost amagit ca se va rezolva sau cel putin voi primi un raspuns. Nu s-a intamplat nimic. Eu am cerut transmiterea pe e-mail a unei fotografii cu buchetul real inainte de livrare, fapt care nu a avut loc. Daca aveti curiozitatea (normala, cred...) sa cunoasteti ce s-a livrat cu adevarat trebuie sa ii cereti destinatarului acest lucru (!). Nici macar confirmarea livrarii nu a mai avut loc in niciun mod posibil, desi la inregistrarea comenzii se introduc numarul de telefon si adresa de e-mail. As fi dorit sa pot acorda 3,5 stele, o nota mult mai aproape de ceea ce simt ca se potriveste acestei experiente (ca medie intre 2 stele pentru comunicarea cu clientul si 5 stele pentru buchet).
Daniel
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum o lună
Cele mai frumoase flori din oras! Recomand! :)
Cristian Pecheanu
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum o lună
Am comandat azi un buchet pentru cineva aflat in Bucuresti: livrarea a fost prompta si buchetul arata exact ca in poza de pe site!
Denis D
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum 2 luni
Am comandat un buchet cu ridicare de la sediul lor. Florile arătau exact ca in poze, erau proaspete si superbe! As sugera sa se specifice pe site dimensiunile buchetului (in cm), nu doar in numărul de flori folosite, pentru a nu exista confuzii.
Theodora Draghici
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum 2 luni
Am fost multumit si prima si a doua oara , la comanda facuta. Florile au rezistat in glastra mai bine de o saptamana, ceea ce ma face sa inteleg ca erau proaspete atuncea cand mi-au facut buchetul. Pretul nu mi se pare f mare, tinand cont de faptul ca pe strada, la tigani, trebuie sa te si targuiesti cu ei daca vrei sa lase la pret. Nu am ce comenta negativ si cred ca merita sa incerci macar o data sa iei de la ei!
Mihnea Georgescu
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
3 months ago
can't begin to express how happy and satisfied I am with the service! I live in Asia and my recipient could only accept the bouquet in a slim 2hr time frame so I was very nervous and anxious but your service and courier hadn't brought me down. I'm so thankful and happy! Looking forward to more transactions with you guys, definitely recommending you all!
kei sayuri
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
4 months ago
Flowers to impress & great service The bouquet delivered looked indeed like the one from the site and the quality was above expectations. The stuff is friendly and the delivery was made just in time (as confirmed). I heartily recommend :)
Cobuz Carmen
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
8 months ago
Ordering was very easy, even a last minute change of address went well.
freya Cabus
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
a year ago
I live in UK but have roots in Romania. I wanted to order flowers for my mom in law (in Romania). Came with the idea quite late ... 10 minutes before closure. I thought I'd give it a try anyway. We got in touch via WhatsApp (awesome!) And to my surprise, Buchete.ro guaranteed delivery on the same day despite ordering out of business hours. My mom in law was very emotional and surprised! What else can I say?? I strongly recommend the service! Excellent communication too - something which many biainesses forget about nowadays! I'd give them 10 stars if I could.
Rafael A. Couto Cabral
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
2 years ago
Great service, delivered on time as expected. Even took a photo as I requested when the bouquet was delivered. Highly recommend
Marius Oha

Puteţi citi toate recenziile google sau lăsa o recenzie urmârind linkul de mai jos

ADAUG O RECENZIE

Trust Logo Powered By Google