Deschide meniul de căutare
CĂUTARE
CĂUTARE Închide meniul de căutare
Lista de produse preferate Lista de produse preferate
PREFERATE
Meniul coșului de cumpărături Meniul coșului de cumpărături
COȘ
COȘUL DE CUMPĂRĂTURI Meniul coșului de cumpărături

Se încarcă...

Sigla garanției de prospețime
Florărie București
Pentru București avem o colecție specială
FLORI BUCUREȘTI
GPeC 2018
CÂȘTIGĂTOR
CEA MAI BUNĂ FLORĂRIE ONLINE
CEL MAI BUN MAGAZIN CU EXPERIENȚĂ
CEA MAI BUNĂ PREZENȚĂ MOBILE DIN ECOMMERCE

În rețeaua noastră de florării - florăria din București este totodată și atelierul principal al Buchete.ro având și cea mai mare diversitate florală, pastrată în propriul depozit de frig cu temperatură controlată pentru a livra mereu doar flori proaspete.

În plus, dacă vii să ridici aranjamentele florale direct din sediul nostru localizat în București, beneficiezi de o reducere de 20% la orice comandă. Plasează comanda pe site și alege "ridicare de la sediu" în coșul de cumparături.

Pentru comenzile de flori cu adresa de livrare în București și zonele limitrofe florarii noștrii pot realiza absolut orice aranjament floral, având mereu la dispoziție o paletă largă de flori exotice sau rare, precum și ambalaje deosebite, suporturi sau ghivece stilizate, coșuri și cutii speciale. Am realizat o colecție de aranjamente florale deosebite ce pot fi livrate doar in capitală sau localitățile din Ilfov precum Pipera, Otopeni, Voluntari, Snagov, Corbeanca, Popesti-Leordeni, Bragadiru, Clinceni, Chiajna, Roșu etc.

Timpul minim de livrare al florilor în București de către curierii noștri este de cca. 1h pentru zona centrală și 1h:30m pentru zonele mai îndepărtate. Avem curieri specializați pe fiecare sector din București și o mare experiență atât în livrările la domiciliu căt și la companii.
SUNTEM PREGATIȚI CU ARANJAMENTE FLORALE PENTRU ORICE OCAZIE
Vezi aranjamente florale București

Bespoke. Adică particularizat. Un trend tot mai cerut și actual cu vremurile. Anume, creații florale pentru clienții care vor ceva mai mult decât prezentăm în oferta de pe site. Un aranjament special, după inspirația din locație, specificațiile clientului sau după buget.

VREI CEVA UNIC ? VINO LA NOI !
0720.095.590
La atelier realizăm și aranjamente custom, după specificațiile clientului. Fie pentru evenimente, fie pentru dăruit, ele surprind caracterul și dorința clientului. Programează o vizită la atelierul nostru de creație florală din București atunci când vrei să imprimi o nota distinctivă florilor tale și designerii noștri le vor implementa pe loc.
”SUNTEM MAI MULT DECÂT O SIMPLĂ FLORĂRIE ONLINE.” CUM FUNCŢIONEAZĂ ?
Buchete.ro nu este doar o altă florărie în Bucureşti, ci un atelier de creaţie florală complet şi diferenţiat major de concurenţă.
Garantat cel mai bun preţ de pe piaţă. Indiferent de situaţie, echivalăm preţul dar mai ales depăşim orice nivel de calitate.
Aranjamente unice şi originale. Site premiat la cele mai prestigioase concursuri de gen. Numărul 1 la GpEc in 2018.
Livrare flori din 2004 ! Adică peste 15 ani de creaţie florală şi inovaţie. Cea mai mare diversitate din Bucureşti.
Florari cu experienţă, creativi şi amabili la dispoziţia Dvs. Putem acomoda orice comandă de flori, evenimente, nunti, etc.
Rata de întoarcere de peste 98% pentru clienţii noştri. Cel mai mare grad de satisfacţie în Bucureşti

Vă felicit şi vă sunt recunoscătoare, comand flori încă din 2008 şi nu m-aţi dezamăgit niciodată. Livrări rapide, flori ambalate şi transportate cu grijă, conforme cu fotografiile. Nici măcar aici in SUA nu am găsit până acum ceva similar cu voi. Bravo de 100 de ori !

Madalina D.
#Instagram
View this post on Instagram

A post shared by Buchete.ro (@florarie) on

View this post on Instagram

A post shared by Buchete.ro (@florarie) on

View this post on Instagram

A post shared by Buchete.ro (@florarie) on


Importanța confidențialității și oferirea discreției
CONFIDENŢIALITATE DEPLINĂ
Deoarece ştim că uneori trimiterea unui buchet de flori, implică maximă discreţie, în cazul în care optaţi pentru livrare anonimă, nu dezvăluim nimănui absolut nimic despre livrarea de flori.
Garanție pentru calitatea produsului livrat
SATISFACŢIE 100%
Cu o rată de întoarcere de peste 90% suntem florăria online care creează dar şi păstrează relaţii de lungă durată cu clienţii săi Avem mereu: cele mai bune preţuri, ofertă nouă în pas cu tendinţele internaţionale, servicii prompte şi calitate premium.
Plată într-un mediu sigur și securizat
SIGURANŢA INFORMAŢIILOR
Suntem o florărie ce trimite flori în Bucureşti și livrează flori în România la domiciliu în deplină siguranţă. Nicio informaţie despre card nu este stocată pe serverul nostru şi figurăm în registrul de evidenţă prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 28598.
De ce noi?
DE CE NOI?
Peste 14 ani de experienţă, peste 100.000 de comenzi livrate, inovaţie, dedicaţie şi promptitudine. Cea mai iubită florărie online din România pe Facebook, plus multe alte motive :). Click aici pentru mai multe informații.