Mai aproape ca niciodată!
Nota generală 4,9 433 de recenzii primite
EXCELENT
93.76%
406 recenzii
4.85%
21 recenzii
1.39%
6 recenzii
0%
0 recenzii
0%
0 recenzii


Recenziile de mai jos sunt reale și nemodificate. Sunt totuși moderate pentru a evita orice formă de abuz. Începând cu luna august 2017 am introdus propriul sistem de recenzii, înainte de aceasta fiind folosit cel de la Google (puteți consulta și folosi acest sistem în paralel cu cel actual)


433 de recenzii pe site


Rating
PE PAGINĂ
Logo Brand
17 September 2018
Buchetul se poate numi si “surpriza placuta” ☺️ Culorile sunt mai vii, mai puternice decat cele din poza de prezentare, mai aproape de ceea ce imi doream. Aranajamentul e foarte frumos, buchetul este de marime foarte buna. Livrarea a fost facuta la timp. Recomand firma. Eu voi mai comanda cu siguranta!
Laura
Recenzie utilă? Da / Nu
Logo Brand
15 September 2018
Buchetul este superb, mai frumos ca si in poza, iar livrarea prompta. Multumesc!
Hasas Marilena
Recenzie utilă? Da / Nu
14 September 2018
Livrat la timp! Buchetul a fost primit si apreciat de persoana careia i a fost destinata. :)
Silviu m
Pitesti
Recenzie utilă? Da / Nu
Logo Brand
13 September 2018
Anonim
Recenzie utilă? Da / Nu
12 September 2018
Minunat! Tineti-o tot asa!
Harut Gabriel
Bucuresti
Recenzie utilă? Da / Nu

Suntem mai aproape de voi ca niciodată! Vizitați-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a afla mai multe despre noi cu ajutorul celei mai mari rețele de socializare.

Recenziile Clienților

Serviciile şi produsele furnizate de Buchete.ro pot fi evaluate pe site în două moduri:

  • fie de pe pagina de urmărire comandă, odată ce comanda a fost plasată (un reminder pentru acest lucru se trimite automat prin email a doua zi după efectuarea prorpiu-zisă a livrării)

  • prin pagina de detalii a oricărui aranjament floral, chiar sub fotografia acestuia, facând click pe butonul Recenzii. Puteţi acorda o notă de la 1 la 5 şi lăsa un comentariu.

Buchete.ro a fost evaluat de-a lungul timpului atât pe Facebook cât şi pe Google.
Ultimile recenzii de Google sunt:

Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
in the last week
Buchetul a fost primit de catre persoana desemnata in timp util si repede..merita!
Mihai ion silviu
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
în ultima săptămână
Livrarea a fost facuta a doua zi (aspect cu care am fost de acord), ora nu a fost respectata întocmai, au ajuns cu 30 min întârziere, desi li s-a indicat o plaja mai larga de timp, nu o ora fixa. Cel mai important aspect e ca buchetul nu a aratat la fel ca in imagini si a avut mai puține flori decat se precizează in descrierea produsului.
george stan
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum o săptămână
Nu ii recomand sub nicio forma! Am trait cea mai proasta experienta cu aceasta "firma" de livrari de flori la domiciliu! Desi am plasat comanda pe data de 7 sept. 2018, pentru a ma asigura ca florile vor ajunge la fetita mea, Maria, pe 8 sept. 2018 la ora 10, am constatat cu stupoare ca, la ora stabilita, comanda nu a fost livrata! Dupa apeluri repetate la "dispeceratul" firmei, am primit eternele scuze si lamentari, ca nu din vina lor nu s.a livrat comanda, ca le.au venit florile tarziu, ca e Sfanta Marie mica, ca o sa livreze ei la o alta ora, in conditiile in care fetita era invitata la un concert al Iulianei Beregoi la ora 11! Asadar stai matale acasa si asteapta.ne, ca noi nu suntem in stare sa ne organizam... Vreau sa va asigur de toata buna mea credinta cand va scriu ca am colaborat cu firme mari de livrari de flori, in special din afara tarii, care au livrat la ora si minutul specificat in comanda! Am senzatia ca Buchete.ro si.au cam luat.o in cap, datorita ratingului mare de pe site si isi imagineaza ca isi pot trata clientii dupa bunul plac, asa ca, va rog, cantariti bine inainte de a apela la serviciile lor! Pentru mine este prima si ultima data cand le platesc pentru o asemenea bataie de joc! UPDATE: Intr.un final, dupa o ora de "presiuni" din partea mea, cand si.au dat seama ca e mai bine sa livreze totusi comanda, au uitat sa aduca si ursuletul de plus care era inclus in pretul platit! O mizerie mai mare nu puteati sa.i oferiti fetitei mele de Sf. Maria! Va multumesc inca o data pentru bataia de joc pe care am primit.o in schimbul banilor pe care i.am platit!  Poate ar trebui sa luati in calcul un vechi proverb care spune "cu floarea, cu sicriul si cu painea nu dai faliment!" si sa va reorientati catre celelalte doua domenii unde puteti fraieri clientii de buna credinta! Cu florile ati demonstrat ca nu sunteti capabili sa va onorati comenzile! Dar, desigur, competenta si onestitatea nu sunt printre calitatile dv umane...
Ciprian Ovidiu
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum o lună
Comanda a ajuns la destinatar in mai putin de o ora, intr-o duminica. Am fost placut surprinsa. Recomand cu draga inima :)
Georgiana Panca
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum 4 luni
Livrare la timp, comanda plasata cu cateva ore inainte. Buchetul este foarte frumos. Ideal pentru zona Tineretului ( floraria este aproape de bulevard ). Recomand!
Adrian
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum 5 luni
Va multumesc pentru profesionalismul si pentru seriozitatea de care dati dovada!Buchetul a fost superb iar superb e putin spus!M-ati ajutat sa ii fac mamei o surpriza de ziua ei chiar daca sunt departe de casa!Astazi a fost prima data cand am colaborat si sigur nu va fi ultima!
Catalina Frunza
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
10 months ago
I live in UK but have roots in Romania. I wanted to order flowers for my mom in law (in Romania). Came with the idea quite late ... 10 minutes before closure. I thought I'd give it a try anyway. We got in touch via WhatsApp (awesome!) And to my surprise, Buchete.ro guaranteed delivery on the same day despite ordering out of business hours. My mom in law was very emotional and surprised! What else can I say?? I strongly recommend the service! Excellent communication too - something which many biainesses forget about nowadays! I'd give them 10 stars if I could.
Rafael A. Couto Cabral
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
a year ago
Very satisfied: Nice people, good communication, great service.
Bogdan Stoica
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
a year ago
Great service, delivered on time as expected. Even took a photo as I requested when the bouquet was delivered. Highly recommend
Marius Oha
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
4 years ago
This company is an example to all, true professionalism and first class service. I ordered flowers for my beautiful girlfriend and they were delivered in hours. paid by paypal, so easy. absolutely brilliant. I will not use anyone else.
Angus West

Puteţi citi toate recenziile google sau lăsa o recenzie urmârind linkul de mai jos

ADAUG O RECENZIE

Trust Logo Powered By Google