Deschide meniul de căutare
CĂUTARE
CĂUTARE Închide meniul de căutare
Lista de produse preferate Lista de produse preferate
PREFERATE
Meniul coșului de cumpărături Meniul coșului de cumpărături
COȘ
COȘUL DE CUMPĂRĂTURI Meniul coșului de cumpărături

Se încarcă...

Recenzii și păreri de la clienți
Nota generală 4.9 629 de recenzii primite
EXCELENT
93.96%
591 recenzii
4.45%
28 recenzii
1.11%
7 recenzii
0.32%
2 recenzii
0.16%
1 recenzii


Recenziile de mai jos sunt reale și nemodificate. Sunt totuși moderate pentru a evita orice formă de abuz Începând cu luna august 2017 am introdus propriul sistem de recenzii, înainte de aceasta fiind folosit cel de la Google (puteți consulta și folosi acest sistem în paralel cu cel actual)


629 de recenzii pe site


Rating
PE PAGINĂ
13 ianuarie 2021
Am folosit serviciul dumneavoastra de doua ori pana acum, de fiecare data ati fost impecabili!!! Va multumesc foarte mult!!!! Numai de la dumneavoastra am sa cumpar si de acum incolo!!
Vasile
Bucuresti
Recenzie utilă? Da / Nu
Logo Brand
13 ianuarie 2021
Florile au fost minunate
Lucian Petrica Rusu
Recenzie utilă? Da / Nu
10 ianuarie 2021
Am fost eu cea surprinsa ca ati livrat super rapid surpriza mea! Extraordinar de apreciata! Multumesc!
Ioana
Bucuresti
Recenzie utilă? Da / Nu
Logo Brand
07 ianuarie 2021
buchetul primit este frumos,insa diferit fata de cel din poza de prezentare
Ungureanu Diana
Recenzie utilă? Da / Nu
31 decembrie 2020
Silviu Ciurea
Bucuresti
Recenzie utilă? Da / Nu

Suntem mai aproape de voi ca niciodată! Vizitați-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a afla mai multe despre noi cu ajutorul celei mai mari rețele de socializare.

Alte surse de evaluare

Serviciile şi produsele furnizate de Buchete.ro pot fi evaluate pe site în două moduri:

  • fie de pe pagina de urmărire comandă, odată ce comanda a fost plasată (un reminder pentru acest lucru se trimite automat prin email a doua zi după efectuarea proppiu-zisă a livrării)

  • prin pagina de detalii a oricărui aranjament floral, chiar sub fotografia acestuia, facând click pe butonul Recenzii. Puteţi acorda o notă de la 1 la 5 şi lăsa un comentariu.

Buchete.ro a fost evaluat de-a lungul timpului atât pe Facebook cât şi pe Google.
Ultimele recenzii de Google sunt:

Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
în ultima săptămână
Promptitudine si seriozitate la fiecare comanda efectuată
Cata M
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum 2 săptămâni
Sunt foarte multumit de serviciul acordat . de "Buchete Trandafirii au fost de calitate buna,la fel si ,ciocolata,produsul a .fost livrat la timp Metoda de lucru si informare sunt foarte bune si prietenoase pentru utilizator Si costul il apreciez ca fiind modest.Comanda am facut-o on-line si totul a decurs .excelent BRAVO,am avut oportunitatea sa cunosc mai de aproape un serviciu excelent!
אליהו גל
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum 3 săptămâni
Super compagnie. De 3 ori am trimis flori din Olanda si de fiecare data precis la ora ceruta a fost livrat. Sunt foarte multumit de serviciile dumneavoastra.
Barbo Vloeren
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum 4 săptămâni
Stil, eleganță și profesionalism. Am fost surprinsă foarte plăcut din toate punctele de vedere, recomand cu căldură!
Anka Demeter
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum 3 luni
Va multumesc inca o data! Aranjamentul este superb, pretul accesibil comparativ cu produsele concurente de pe piata, de fapt, nu se compara, fiind de calitate net superioara. Globul din sticla fina pe suport, o adevarata arta! Finalizare comanda in 30 min. de la efectuarea platii si discount oferit. Am mai apelat si voi apela negresit la Dvs. si va recomand cu drag tuturor! Felicitari pentru creativitate, profesionalism si servisare!
lucapanaite
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
7 months ago
Cool store.
Geeisjustme
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
7 months ago
First time ordering. The flowers were so beautiful, fresh and arranged exactly like in the picture. Delivered on the day requested, but not during the specified time frame. I am sad the tedy bear was not the one you see in the picture when ordering, it did not have a tag and was overall different. That was a big minus. It literally scared my boyfriend at night.
Ariana Marcu
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
a year ago
It was a great experience for me and for the recipient of the flowers. Both the greeting card and the flowers were great and I really appreciated the effort made in order for the flowers to arrive on time.
Adrian C.
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
a year ago
The cryogenated rose I purchased was broken at first but Buchete.ro contacted me and offered to replace it. I highly appreciate their commitment to customer satisfaction. Well done and thank you!
Vlad Ștefănescu
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
a year ago
can't begin to express how happy and satisfied I am with the service! I live in Asia and my recipient could only accept the bouquet in a slim 2hr time frame so I was very nervous and anxious but your service and courier hadn't brought me down. I'm so thankful and happy! Looking forward to more transactions with you guys, definitely recommending you all!
kei sayuri

Puteţi citi toate recenziile google sau lăsa o recenzie urmârind linkul de mai jos

ADAUG O RECENZIE

Trust Logo Powered By Google