Recenzii și testimoniale de la clienți
Nota generală 4,9 454 de recenzii primite
EXCELENT
94.05%
427 recenzii
4.63%
21 recenzii
1.32%
6 recenzii
0%
0 recenzii
0%
0 recenzii


Recenziile de mai jos sunt reale și nemodificate. Sunt totuși moderate pentru a evita orice formă de abuz Începând cu luna august 2017 am introdus propriul sistem de recenzii, înainte de aceasta fiind folosit cel de la Googl (puteți consulta și folosi acest sistem în paralel cu cel actual)


454 de recenzii pe site


Rating
PE PAGINĂ
17 noiembrie 2018
Sunt extrem de multumita atat de buchet cat si de modalitatea de livrare ! In plus ma bucur ca felicitarile sunt scrise de mana, ceea ce da o nota personala livrarii! Mult succes si la cat mai multi clienti!
Mandache Monica
Galati
Recenzie utilă? Da / Nu
13 noiembrie 2018
Glavan Nicu
Bucuresti
Recenzie utilă? Da / Nu
Logo Brand
13 noiembrie 2018
Foarte frumos buchetul! Abia astept o noua ocazie sa mai iau ceva. Multumesc!
Dragos
Recenzie utilă? Da / Nu
09 noiembrie 2018
Mulțumesc frumos! Buchetul a fost livrat repede, a fost o experiență foarte plăcută și recomand cu drag serviciile celor de la buchete.ro. Merci! :)
Nicolae
Timisoara
Recenzie utilă? Da / Nu
05 noiembrie 2018
Foarte multumita de serviciile dumneavoastra.Florile sunt minunatie , buchetul pare chiar mai frumos decat in fotografii.
Andreea Simona Grigorescu
Vaslui
Recenzie utilă? Da / Nu

Suntem mai aproape de voi ca niciodată! Vizitați-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a afla mai multe despre noi cu ajutorul celei mai mari rețele de socializare.

Alte surse de evaluare

Serviciile şi produsele furnizate de Buchete.ro pot fi evaluate pe site în două moduri:

  • fie de pe pagina de urmărire comandă, odată ce comanda a fost plasată (un reminder pentru acest lucru se trimite automat prin email a doua zi dup efectuarea prorpiu-zisă a livrării)

  • prin pagina de detalii a oricărui aranjament floral, chiar sub fotografia acestuia, facând click pe butonul Recenzii. Puteţi acorda o notă de la 1 l 5 şi lăsa un comentariu.

Buchete.ro a fost evaluat de-a lungul timpului atât pe Facebook cât şi pe Google.
Ultimile recenzii de Google sunt:

Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
în ultima săptămână
Super calitate si mult optiuni din care poti alege. Recomand cu incredere si caldura.
Alexandru Tudor
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
a week ago
Florile comandate au fost superbe, proaspete si livrarea a fost exact asa cum au promis! Recomand cu încredere
Alex Jax
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum o săptămână
Aspectul buchetului nu a fost cel asteptat. A ajuns la timp,dar florile folosite nu au fost cele dorite. Nu s au respectat culorile florilor ...
Alina Popovici
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum o săptămână
O echipa excelenta, profesionista si dedicata. Produse de inalta calitate frumos amestecate :). Un spiridus care aduce mereu zambete si emotii!
Dorina Dumitrascu
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum o lună
Livrare promta si servicii de calitate. Multumim ! Recomand !
Anisoara Gheorghe
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
a month ago
Ordering was very easy, even a last minute change of address went well.
freya Cabus
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum 2 luni
Livrarea a fost facuta a doua zi (aspect cu care am fost de acord), ora nu a fost respectata întocmai, au ajuns cu 30 min întârziere, desi li s-a indicat o plaja mai larga de timp, nu o ora fixa. Cel mai important aspect e ca buchetul nu a aratat la fel ca in imagini si a avut mai puține flori decat se precizează in descrierea produsului.
george stan
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
a year ago
I live in UK but have roots in Romania. I wanted to order flowers for my mom in law (in Romania). Came with the idea quite late ... 10 minutes before closure. I thought I'd give it a try anyway. We got in touch via WhatsApp (awesome!) And to my surprise, Buchete.ro guaranteed delivery on the same day despite ordering out of business hours. My mom in law was very emotional and surprised! What else can I say?? I strongly recommend the service! Excellent communication too - something which many biainesses forget about nowadays! I'd give them 10 stars if I could.
Rafael A. Couto Cabral
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
a year ago
Very satisfied: Nice people, good communication, great service.
Bogdan Stoica
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
2 years ago
Great service, delivered on time as expected. Even took a photo as I requested when the bouquet was delivered. Highly recommend
Marius Oha

Puteţi citi toate recenziile google sau lăsa o recenzie urmârind linkul de mai jos

ADAUG O RECENZIE

Trust Logo Powered By Google