Deschide meniul de căutare
CĂUTARE
CĂUTARE Închide meniul de căutare
Lista de produse preferate Lista de produse preferate
PREFERATE
Meniul coșului de cumpărături Meniul coșului de cumpărături
COȘ
COȘUL DE CUMPĂRĂTURI Meniul coșului de cumpărături

Se încarcă...

Recenzii și păreri de la clienți
Nota generală 4,9 523 de recenzii primite
EXCELENT
94.26%
493 recenzii
4.40%
23 recenzii
1.15%
6 recenzii
0.19%
1 recenzii
0%
0 recenzii


Recenziile de mai jos sunt reale și nemodificate. Sunt totuși moderate pentru a evita orice formă de abuz Începând cu luna august 2017 am introdus propriul sistem de recenzii, înainte de aceasta fiind folosit cel de la Google (puteți consulta și folosi acest sistem în paralel cu cel actual)


523 de recenzii pe site


Rating
PE PAGINĂ
12 noiembrie 2019
Anonim
Sighisoara
Recenzie utilă? Da / Nu
Logo Brand
11 noiembrie 2019
Recomand cu incredere serviciile Buchete.ro ! Am comandat pentru prima data de pe acest site, si am fost deosebit de multumita de calitatea si promptitudinea serviciilor. Buchetul a fost superb, iar destinatarul a fost foarte impresionat! Va multumesc mult!
Tatiana Pintea
Recenzie utilă? Da / Nu
08 noiembrie 2019
Super rapizi cel mai bune servicii
Cristina Hanga
Bucuresti(Jilava)
Recenzie utilă? Da / Nu
Logo Brand
23 octombrie 2019
Frumos ! Pentru livrare flori in Bucuresti, recomand !
Marcel V.
Recenzie utilă? Da / Nu
11 octombrie 2019
Anonim
Bucuresti
Recenzie utilă? Da / Nu

Suntem mai aproape de voi ca niciodată! Vizitați-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a afla mai multe despre noi cu ajutorul celei mai mari rețele de socializare.

Alte surse de evaluare

Serviciile şi produsele furnizate de Buchete.ro pot fi evaluate pe site în două moduri:

  • fie de pe pagina de urmărire comandă, odată ce comanda a fost plasată (un reminder pentru acest lucru se trimite automat prin email a doua zi după efectuarea proppiu-zisă a livrării)

  • prin pagina de detalii a oricărui aranjament floral, chiar sub fotografia acestuia, facând click pe butonul Recenzii. Puteţi acorda o notă de la 1 la 5 şi lăsa un comentariu.

Buchete.ro a fost evaluat de-a lungul timpului atât pe Facebook cât şi pe Google.
Ultimele recenzii de Google sunt:

Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
în ultima săptămână
Punctuali, dar flori putin cam trecute.
Nicolae Dudu
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum o săptămână
Super servicii, buchetul arata exact ca in poza, livrare super rapida. Va multumim.
cristian boitos
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
a week ago
It was a great experience for me and for the recipient of the flowers. Both the greeting card and the flowers were great and I really appreciated the effort made in order for the flowers to arrive on time.
Adrian C.
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
a week ago
The cryogenated rose I purchased was broken at first but Buchete.ro contacted me and offered to replace it. I highly appreciate their commitment to customer satisfaction. Well done and thank you!
Vlad Stefanescu
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum o săptămână
Recomand cu tot dragul! Datorita profesionalismului si promptitudinii, apelam de fiecare data la serviciile lor. Este al 3-lea an de cand ne incanta cu cele mai minunate buchete. Multumesc Buchete.ro! Sunteti minunati!
Ioan Mihail Suciu
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum o lună
Florile au fost superbe, livrarea fara probleme. Recomand.
Ioana Marinescu
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum o lună
Calitatea serviciilor si in special a aranjementelor florare de nota 10, punctualitate seriozitate si profesionalism. Recomand din tot sufletul !
Ionut David
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
4 months ago
Best team in town! Keep up with the good work!
Iuliana Anghel
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
9 months ago
can't begin to express how happy and satisfied I am with the service! I live in Asia and my recipient could only accept the bouquet in a slim 2hr time frame so I was very nervous and anxious but your service and courier hadn't brought me down. I'm so thankful and happy! Looking forward to more transactions with you guys, definitely recommending you all!
kei sayuri
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
10 months ago
Flowers to impress & great service The bouquet delivered looked indeed like the one from the site and the quality was above expectations. The stuff is friendly and the delivery was made just in time (as confirmed). I heartily recommend :)
Cobuz Carmen

Puteţi citi toate recenziile google sau lăsa o recenzie urmârind linkul de mai jos

ADAUG O RECENZIE

Trust Logo Powered By Google