Mai aproape ca niciodată!
Nota generală 4,9 358 de recenzii primite
EXCELENT
92.74%
332 recenzii
5.31%
19 recenzii
1.68%
6 recenzii
0%
0 recenzii
0.28%
1 recenzii


Recenziile de mai jos sunt reale și nemodificate. Sunt totuși moderate pentru a evita orice formă de abuz. Începând cu luna august 2017 am introdus propriul sistem de recenzii, înainte de aceasta fiind folosit cel de la Google (puteți consulta și folosi acest sistem în paralel cu cel actual)


358 de recenzii pe site


Rating
PE PAGINĂ
17 May 2018
Comanda a fost livrata in aceeasi zi, buchetul a fost perfect! Recomand
Mihaila Sandra
Bucuresti
Recenzie utilă? Da / Nu
16 May 2018
O comanda plasata la ora 8 din BV si livrata la ora 12 in GL. Am facut o surpriza minunata cu buchetul de flori pe care l-am comandat, si am fost plăcut surprinsă ca poza de pe site a coincis cu realitatea. Bravo, felicit echipa!
Mihaela voina
Galati
Recenzie utilă? Da / Nu
16 May 2018
Profesionalitate si foarte disponibi , am reușit sa fac o surpriza plăcută unei ființe dragi , va multumesc
Ratti Iuliana
Bucuresti
Recenzie utilă? Da / Nu
16 May 2018
Seriozitate. Ati contribuit la surpriza placuta
Anonim
Bucuresti
Recenzie utilă? Da / Nu
15 May 2018
Foarte multumit atat pt comenzile efectuate online cât și pt produsele dvs. de o calitate si frumusete deosebita.
Nita Vlad Alexandru
Constanta
Recenzie utilă? Da / Nu

Suntem mai aproape de voi ca niciodată! Vizitați-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a afla mai multe despre noi cu ajutorul celei mai mari rețele de socializare.

Recenziile Clienților

Serviciile şi produsele furnizate de Buchete.ro pot fi evaluate pe site în două moduri:

  • fie de pe pagina de urmărire comandă, odată ce comanda a fost plasată (un reminder pentru acest lucru se trimite automat prin email a doua zi după efectuarea prorpiu-zisă a livrării)

  • prin pagina de detalii a oricărui aranjament floral, chiar sub fotografia acestuia, facând click pe butonul Recenzii. Puteţi acorda o notă de la 1 la 5 şi lăsa un comentariu.

Buchete.ro a fost evaluat de-a lungul timpului atât pe Facebook cât şi pe Google.
Ultimile recenzii de Google sunt:

Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum o săptămână
Livrare la timp, comanda plasata cu cateva ore inainte. Buchetul este foarte frumos. Ideal pentru zona Tineretului ( floraria este aproape de bulevard ). Recomand!
Adrian Stoian
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum 3 săptămâni
Super flori!
Dan Zaharia
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum o lună
Va multumesc pentru profesionalismul si pentru seriozitatea de care dati dovada!Buchetul a fost superb iar superb e putin spus!M-ati ajutat sa ii fac mamei o surpriza de ziua ei chiar daca sunt departe de casa!Astazi a fost prima data cand am colaborat si sigur nu va fi ultima!
Catalina Frunza
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum 2 luni
Amabilitatea și profesionalismul întregii echipe m-au surprins plăcut de fiecare dată, când parcă o altă și o altă poveste florală a fost creată!
Catalin Andrei
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum 6 luni
Buchetul de flori nu a fost asa cu zic ei sau ceilalti cumparatori ci a fost infinit mai frumos , am ramas masca eu cel ce l-am daruit nici nu pot sa-mi imaginez cum a ramas sotia :)) , livrarea sa facut in intervalul orar stabilit de mine chiar daca comanda a fost data cu cateva ore inainte , buchetul oferit a fost povestea florilor , nu aveti stele sa bifez cate as vrea eu , mult succes in continuare .
lucian mihai
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
6 months ago
I live in UK but have roots in Romania. I wanted to order flowers for my mom in law (in Romania). Came with the idea quite late ... 10 minutes before closure. I thought I'd give it a try anyway. We got in touch via WhatsApp (awesome!) And to my surprise, Buchete.ro guaranteed delivery on the same day despite ordering out of business hours. My mom in law was very emotional and surprised! What else can I say?? I strongly recommend the service! Excellent communication too - something which many biainesses forget about nowadays! I'd give them 10 stars if I could.
Rafael A. Couto Cabral
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
8 months ago
Very satisfied: Nice people, good communication, great service.
Bogdan Stoica
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
a year ago
Great service, delivered on time as expected. Even took a photo as I requested when the bouquet was delivered. Highly recommend
Marius Oha
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
4 years ago
This company is an example to all, true professionalism and first class service. I ordered flowers for my beautiful girlfriend and they were delivered in hours. paid by paypal, so easy. absolutely brilliant. I will not use anyone else.
Angus West
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
4 years ago
Amazing service! Always willing to help if you request for it - makes it so easy for me to send my gf flowers from all the way in England! Great flowers too!
Manu Pillai

Puteţi citi toate recenziile google sau lăsa o recenzie urmârind linkul de mai jos

ADAUG O RECENZIE

Trust Logo Powered By Google