Recenzii și păreri de la clienți
Nota generală 4.9 729 de recenzii primite
EXCELENT
93.69%
683 recenzii
4.80%
35 recenzii
1.10%
8 recenzii
0.27%
2 recenzii
0.14%
1 recenzii


Recenziile de mai jos sunt reale și nemodificate. Sunt totuși moderate pentru a evita orice formă de abuz Începând cu luna august 2017 am introdus propriul sistem de recenzii, înainte de aceasta fiind folosit cel de la Google (puteți consulta și folosi acest sistem în paralel cu cel actual)


729 de recenzii pe site


Rating
PE PAGINĂ
16 iulie 2023
Livrarea a fost la timp, a unui buchet superb ca in toti cei peste 10ani de când folosesc compania Buchete.ro. Am fost tristă când pentru 2 ani ați intrerupt activitatea si celelalte companii nu au nici pe departe selecția si Frumusețea buchetele Dvs. Va urez Mulți Ani cu Succese si sa serviți câți mai mulți clienți! O clientă super încântată ca ați revenit in activitate
Mihaela Mar
Bucuresti
Recenzie utilă? Da / Nu
Logo Brand
09 ianuarie 2022
E ok.
Radu Vitanescu
Recenzie utilă? Da / Nu
23 decembrie 2021
In aranjament floral foarte frumos pentru masa de Sărbători . Va mulțumesc sunteți minunați . Îl recomand din toată inima .
Emilia Banu
Bucuresti
Recenzie utilă? Da / Nu
15 decembrie 2021
Am plasat comanda si a fost livrata in mai putin de 24 de ore. Am fost impresionata. Buchetul arata foarte bine. Multumesc.
Cristina
Bucuresti(Magurele)
Recenzie utilă? Da / Nu
Logo Brand
14 decembrie 2021
Florile au fost proaspete, iar buchetul de efect. Livrat la timp si cu discretie. Multumiri! recomand cu placere. O singura observatie - legata de portalul de plata: nu a functionat pentru cateva ore, ce-i drept pe timp de noapte.
Mihaita Petre
Recenzie utilă? Da / Nu

Suntem mai aproape de voi ca niciodată! Vizitați-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a afla mai multe despre noi cu ajutorul celei mai mari rețele de socializare.

Alte surse de evaluare

Serviciile şi produsele furnizate de Buchete.ro pot fi evaluate pe site în două moduri:

  • fie de pe pagina de urmărire comandă, odată ce comanda a fost plasată (un reminder pentru acest lucru se trimite automat prin email a doua zi după efectuarea proppiu-zisă a livrării)

  • prin pagina de detalii a oricărui aranjament floral, chiar sub fotografia acestuia, facând click pe butonul Recenzii. Puteţi acorda o notă de la 1 la 5 şi lăsa un comentariu.

Buchete.ro a fost evaluat de-a lungul timpului atât pe Facebook cât şi pe Google.
Ultimele recenzii de Google sunt:

Puteţi citi toate recenziile google sau lăsa o recenzie urmârind linkul de mai jos

ADAUG O RECENZIE

Trust Logo Powered By Google