Mai aproape ca niciodată!
Nota generală 4,9 239 de recenzii primite
EXCELENT
91.63%
219 recenzii
6.28%
15 recenzii
1.67%
4 recenzii
0%
0 recenzii
0.42%
1 recenzii


Recenziile de mai jos sunt reale și nemodificate. Sunt totuși moderate pentru a evita orice formă de abuz. Începând cu luna august 2017 am introdus propiul sistem de recenzii, înainte de aceasta fiind folosit cel de la Google (puteți consulta și folosi acest sistem în paralel cu cel actual)


239 de recenzii pe site


Rating
PE PAGINĂ
17 January 2018
Anonim
Bucuresti
Recenzie utilă? Da / Nu
16 January 2018
Foarte amabili, profesionisti! Voi apela cu siguranta si pe viitor la serviciile echipei Buchete.ro.
Costin
Bucuresti
Recenzie utilă? Da / Nu
16 January 2018
Foarte frumos buchetul si comanda onorata la timp. Multumesc.
Ioja Mariana
Bucuresti
Recenzie utilă? Da / Nu
15 January 2018
Anonim
Bucuresti
Recenzie utilă? Da / Nu
15 January 2018
Meritati din plin cele 5 stelute!!!!
ANCA ANDRONIC
Bucuresti(Afumati)
Recenzie utilă? Da / Nu

Suntem mai aproape de voi ca niciodată! Vizitați-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a afla mai multe despre noi cu ajutorul celei mai mari rețele de socializare.

Recenziile Clienților

Serviciile şi produsele furnizate de Buchete.ro pot fi evaluate pe site în două moduri:

  • fie de pe pagina de urmărire comandă, odată ce comanda a fost plasată (un reminder pentru acest lucru se trimite automat prin email a doua zi după efectuarea prorpiu-zisă a livrării)

  • prin pagina de detalii a oricărui aranjament floral, chiar sub fotografia acestuia, facând click pe butonul Recenzii. Puteţi acorda o notă de la 1 la 5 şi lăsa un comentariu.

Buchete.ro a fost evaluat de-a lungul timpului atât pe Facebook cât şi pe Google.
Ultimile recenzii de Google sunt:

Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum o lună
Va multumesc pentru profesionalism !
monica ene
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum 2 luni
Buchetul de flori nu a fost asa cu zic ei sau ceilalti cumparatori ci a fost infinit mai frumos , am ramas masca eu cel ce l-am daruit nici nu pot sa-mi imaginez cum a ramas sotia :)) , livrarea sa facut in intervalul orar stabilit de mine chiar daca comanda a fost data cu cateva ore inainte , buchetul oferit a fost povestea florilor , nu aveti stele sa bifez cate as vrea eu , mult succes in continuare .
lucian mihai
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum 2 luni
Livrare la timp, buchetul foarte frumos realizat, poza la livrare, pastrat elementul surpriza. Recomand.
Dragoş Onel
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
2 months ago
I live in UK but have roots in Romania. I wanted to order flowers for my mom in law (in Romania). Came with the idea quite late ... 10 minutes before closure. I thought I'd give it a try anyway. We got in touch via WhatsApp (awesome!) And to my surprise, Buchete.ro guaranteed delivery on the same day despite ordering out of business hours. My mom in law was very emotional and surprised! What else can I say?? I strongly recommend the service! Excellent communication too - something which many biainesses forget about nowadays! I'd give them 10 stars if I could.
Rafael A. Couto Cabral
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
4 months ago
Very satisfied: Nice people, good communication, great service.
Bogdan Stoica
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum 6 luni
Va multumesc mult! Sunt foarte multumit. Ati castigat un client fidel si care va va recomanda. Mult succes va doresc!
Mirel Dinca
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum 7 luni
Servicii excepționale si produse de calitate!Cu siguranță le recomand prietenilor. Mult succes in continuare!
Christina George
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
a year ago
Great service, delivered on time as expected. Even took a photo as I requested when the bouquet was delivered. Highly recommend
Marius Oha
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
4 years ago
This company is an example to all, true professionalism and first class service. I ordered flowers for my beautiful girlfriend and they were delivered in hours. paid by paypal, so easy. absolutely brilliant. I will not use anyone else.
Angus West
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
4 years ago
Amazing service! Always willing to help if you request for it - makes it so easy for me to send my gf flowers from all the way in England! Great flowers too!
Manu Pillai

Puteţi citi toate recenziile google sau lăsa o recenzie urmârind linkul de mai jos

ADAUG O RECENZIE

Trust Logo Powered By Google