Suntem o florărie online reală, cu istorie şi reputaţie impecabilă. Livrăm flori încă din 2004, fiind de fapt prima florărie online care a acceptat plata cu cardul bancar. Oferim cel mai bun preţ de pe piată.

Întrebări frecvente | Contact
Luni - Vineri 09.00AM - 19.00PM
Sâm. - Dum. 10.00AM - 15.00PM
Livrăm flori online din 2005 Profesioniști până la ultima petală
39 trandafiri roz
bg
Despre livrare

Dacă doriți livrarea într-un anumit interval orar îl puteți preciza în câmpul de observații din pagina de finalizare comandă, încercăm întotdeauna să îl respectăm.

În timpul transportului toate buchetele sunt ținute în recipiente cu apă, pentru a fi livrate proaspete. Accesoriile precum șampanie, tort etc sunt ambalate corespunzător.

în mod normal livrăm între 9 și 20, însă la cerere putem livra și în afara acestui interval.

Despre plată

Cea mai simplă și uzitată metodă de plată este cea prin card bancar, la ultimul pas al plasării comenzii se introduc datele cardului iar plata se confirmă imediat.

Mai puteți să platiți prin PayPal sau prin transfer bancar. Dacă platiți prin transfer bancar este neapărat necesar să ne trimiteți prin email sau fax confirmarea plății.

bg

39 trandafiri roz

Acum mii de ani un om graţios, cu chip blând a văzut mergând agale pe o potecă, un firav trandafir roz, extraordinar în frumuseţea lui. I-a plăcut atât de mult încât a uitat motivul pentru care mergea pe potecă şi a rămas să contemple frumuseţea trandafirului roz care i-a şoptit că îl poate rupe şi lua cu el doar dacă îl va oferi ma departe fiindcă este nemuritor. Aşa a făcut şi de atunci trandafirii roz sunt oferiţi ca simbol al fericirii, graţiei, admiraţiei şi rafinamentului tuturor oamenilor cu suflet blând.
Adaugă mesaj
total:
349 lei
   
Plasează Comanda
Comandă
349 lei
Puteți adăuga și ceva special:
total:
349 lei
   
Plasează Comanda

Fotografia acestui produs a fost executată chiar înainte de livrarea lui către destinatar. Nu s-au folosit filtre fotografice, alterări de imagine sau alte metode de prelucrare a imaginii. Asigurăm livrarea unui produs cel puţin la fel ca cel din fotografie!

În mărimea normală acest produs conţine: 39 trandafiri roz

Atenție! Tortul se livrează doar în București și în zonele limitrofe.

ALTE RECOMANDĂRI