Suntem o florărie online reală, cu istorie şi reputaţie impecabilă. Livrăm flori încă din 2004, fiind de fapt prima florărie online care a acceptat plata cu cardul bancar. Oferim cel mai bun preţ de pe piată.

Întrebări frecvente | Contact
Luni - Vineri 09.00AM - 19.00PM
Sâm. - Dum. 10.00AM - 15.00PM
Livrăm flori online din 2005 Profesioniști până la ultima petală
Fiori înţepători
bg
Despre livrare

Dacă doriți livrarea într-un anumit interval orar îl puteți preciza în câmpul de observații din pagina de finalizare comandă, încercăm întotdeauna să îl respectăm.

În timpul transportului toate buchetele sunt ținute în recipiente cu apă, pentru a fi livrate proaspete. Accesoriile precum șampanie, tort etc sunt ambalate corespunzător.

în mod normal livrăm între 9 și 20, însă la cerere putem livra și în afara acestui interval.

Despre plată

Cea mai simplă și uzitată metodă de plată este cea prin card bancar, la ultimul pas al plasării comenzii se introduc datele cardului iar plata se confirmă imediat.

Mai puteți să platiți prin PayPal sau prin transfer bancar. Dacă platiți prin transfer bancar este neapărat necesar să ne trimiteți prin email sau fax confirmarea plății.

bg

Fiori înţepători

Buchet Trandafiri Albi Eryngium

Vise pline de dulci tresăriri sufletești și emoții plăpânde încărcate de așteptări, dorințe, planuri, toate ascunse printre petalele inocente şi catifelate ale trandafirilor. Învăluiţi-le cu încântare, cu inima deschisă și dăruiţi-le cu drag şi sinceritate oamenilor din viața dumneavoastră. Puritatea, inocenţa, sentimentele calde, vibraţiile pozitive, pacea şi liniştea, toate simboluri bine cunoscute ale trandafirilor albi şi-au găsit cuibul printre ţepii protectori ai florilor de eryngium, populat cunoscut şi ca scaiul vânăt.
Adaugă mesaj
total:
149 lei
   
Plasează Comanda
Comandă
149 lei
Aranjament disponibil în mai multe mărimi:
question mark
Puteți adăuga și ceva special:
total:
149 lei
   
Plasează Comanda

Fotografia acestui produs a fost executată chiar înainte de livrarea lui către destinatar. Nu s-au folosit filtre fotografice, alterări de imagine sau alte metode de prelucrare a imaginii. Asigurăm livrarea unui produs cel puţin la fel ca cel din fotografie!

În mărimea normală acest produs conţine: 9 trandafiri albi, 4 eryngium, verdeață

Atenție! Tortul se livrează doar în București și în zonele limitrofe.

ALTE RECOMANDĂRI