Suntem o florărie online reală, cu istorie şi reputaţie impecabilă. Livrăm flori încă din 2004, fiind de fapt prima florărie online care a acceptat plata cu cardul bancar. Oferim cel mai bun preţ de pe piată.

Întrebări frecvente | Contact
Luni - Vineri 09.00AM - 19.00PM
Sâm. - Dum. 10.00AM - 15.00PM
Livrăm flori online din 2005 Profesioniști până la ultima petală
Perfecțiune la superlativ
bg
Despre livrare

Dacă doriți livrarea într-un anumit interval orar îl puteți preciza în câmpul de observații din pagina de finalizare comandă, încercăm întotdeauna să îl respectăm.

În timpul transportului toate buchetele sunt ținute în recipiente cu apă, pentru a fi livrate proaspete. Accesoriile precum șampanie, tort etc sunt ambalate corespunzător.

în mod normal livrăm între 9 și 20, însă la cerere putem livra și în afara acestui interval.

Despre plată

Cea mai simplă și uzitată metodă de plată este cea prin card bancar, la ultimul pas al plasării comenzii se introduc datele cardului iar plata se confirmă imediat.

Mai puteți să platiți prin PayPal sau prin transfer bancar. Dacă platiți prin transfer bancar este neapărat necesar să ne trimiteți prin email sau fax confirmarea plății.

bg

Perfecțiune la superlativ

Buchet Trandafiri Roz Gerbera Crem Santini Galben

Toți participanții la acest buchet pot fi considerați invingători. Nu-i ușor să treci prin mâinile iscusite ale experților în culori, texturi sau design și să impresionezi. Așadar, putem clasifica acest aranjament în topul celor preferate și mult apreciate atât de cei ce l-au creat cât și de cei pe care i-a bucurat cu prezența minunată.
total:
178 lei
   
Plasează Comanda
Comandă
178 lei
Aranjament disponibil în mai multe mărimi:
question mark
Puteți adăuga și ceva special:
Mesajul Dvs. pentru destinatar (opțional):
question mark
total:
178 lei
   
Plasează Comanda

Fotografia acestui produs a fost executată chiar înainte de livrarea lui către destinatar. Nu s-au folosit filtre fotografice, alterări de imagine sau alte metode de prelucrare a imaginii. Asigurăm livrarea unui produs cel puţin la fel ca cel din fotografie!

În mărimea normală acest produs conţine: 5 trandafiri roz, 3 gerbera crem, 3 santini galben, 3 alstroemeria portocalie, 3 bouvardia roz, 3 limonium mov, 3 lisianthus alb, 3 miniroze portocalii, 5 garoafe crem

Atenție! Tortul se livrează doar în București și în zonele limitrofe.

ALTE RECOMANDĂRI