Suntem o florărie online reală, cu istorie şi reputaţie impecabilă. Livrăm flori încă din 2004, fiind de fapt prima florărie online care a acceptat plata cu cardul bancar. Oferim cel mai bun preţ de pe piată.

Întrebări frecvente | Contact
Luni - Vineri 09.00AM - 19.00PM
Sâm. - Dum. 10.00AM - 15.00PM
Livrăm flori online din 2005 Profesioniști până la ultima petală
Intuiția afecțiunii
bg
Despre livrare

Dacă doriți livrarea într-un anumit interval orar îl puteți preciza în câmpul de observații din pagina de finalizare comandă, încercăm întotdeauna să îl respectăm.

În timpul transportului toate buchetele sunt ținute în recipiente cu apă, pentru a fi livrate proaspete. Accesoriile precum șampanie, tort etc sunt ambalate corespunzător.

în mod normal livrăm între 9 și 20, însă la cerere putem livra și în afara acestui interval.

Despre plată

Cea mai simplă și uzitată metodă de plată este cea prin card bancar, la ultimul pas al plasării comenzii se introduc datele cardului iar plata se confirmă imediat.

Mai puteți să platiți prin PayPal sau prin transfer bancar. Dacă platiți prin transfer bancar este neapărat necesar să ne trimiteți prin email sau fax confirmarea plății.

bg

Intuiția afecțiunii

Buchet Lalele Roz Astrantia Roșie Gerbera Crem

Scrise clar printre petalele unui buchet gingaș și fermecător, se află cuvintele de apreciere, dragoste sinceră și admirație, ce pot fi citite imediat de o inimă bună. Gerberele, garoafele și trandafirii crem creează o stare de relaxare și optimism, radiind frumusețe și veselie, și simbolizează devotamentul, adevărul și distincția. Lalelele roz, gingașe și zvelte, amintesc de indulgență, pasiune și prosperitate. Miniroza portocalie însuflețește aranjamentul, stârnind creativitatea. Dăruiește un buchet sensibil de flori roz și crem iar ea îți va intui imediat sentimentele nerostite de afecțiune, recunoștință și apreciere.
Adaugă mesaj
total:
129 lei
   
Plasează Comanda
Comandă
129 lei
Aranjament disponibil în mai multe mărimi:
question mark
Puteți adăuga și ceva special:
total:
129 lei
   
Plasează Comanda

Fotografia acestui produs a fost executată chiar înainte de livrarea lui către destinatar. Nu s-au folosit filtre fotografice, alterări de imagine sau alte metode de prelucrare a imaginii. Asigurăm livrarea unui produs cel puţin la fel ca cel din fotografie!

În mărimea normală acest produs conţine: 3 lalele roz, 3 astrantia roșie, 2 gerbera crem, 2 garoafe crem, 2 trandafiri crem, 1 miniroza portocalie, verdeață

Atenție! Tortul se livrează doar în București și în zonele limitrofe.

ALTE RECOMANDĂRI