Buchete de Trandafiri Albi

Trandafirii albi poartă cele mai sincere și inocente sentimente de afecțiune, prietenie și simpatie, amintind de noblețea și devotamentul unui suflet curat. Trandafirii albi sunt un simbol al spiritualității și al credinței, iar frumusețea lor pură este un semn al onoarei și al respectului. Oferind un trandafir alb mesajul transmis este acela de apreciere și prietenie de lungă durată. Este o alegere potrivită atunci când dorești să îți exprimi dragostea și recunoștința față de prieteni sau familie sau atunci când relația voastră se bazează pe respect și înțelegere.
Citește mai mult
Citește mai puțin
42 produse în această categorie.
FiltreAscunde filtre
PE PAGINĂ
SORTARE
DUPĂ
COMPONENȚĂ
Trandafir
Orhidee
Gerbera
Crin
Garoafa
Iris
Crizantema
Lalea
Alstromeria
Cala
Anthurium
Lisianthus
Miniroza
CULOARE
Roz
Rosu
Alb
Galben
Portocaliu
Mov
Albastru
Verde
Multi
TIP
Buchet
Cos
Aranjament
Cutie
Resetează
Aplică
următoarele 6
FiltreAscunde filtre
PE PAGINĂ
SORTARE
DUPĂ
COMPONENȚĂ
Trandafir
Orhidee
Gerbera
Crin
Garoafa
Iris
Crizantema
Lalea
Alstromeria
Cala
Anthurium
Lisianthus
Miniroza
CULOARE
Roz
Rosu
Alb
Galben
Portocaliu
Mov
Albastru
Verde
Multi
TIP
Buchet
Cos
Aranjament
Cutie
Resetează
Aplică

Livrare Aranjamente Trandafiri Albi

Buchetele de trandafiri albi transmit puritatea emoțiilor, dragostea și onoarea, putând fi oferiți atât persoanei iubite cât și rudelor sau prietenelor. Trandafirul alb este expresia perfecțiunii și a simplității, punând accent pe forma florii și structura petalelor. Aranjamentele florale ce au în componența lor și trandafiri albi sunt mai elegante și atrăgătoare, dovedind persoanei iubite că prietenia voastră se bazează pe sinceritate și încredere. Trandafirii albi sunt folosiți în diverse ceremonii fastuoase sau aniversări pentru a simboliza inocența și onoarea, dar pot avea și un înțeles spiritual, exprimând credința și puritatea sufletului. Trimite un buchet de trandafiri albi unei persoane pe care o apreciezi pentru a-i comunica devotamentul și sprijinul tău sau arăta-ți recunoștința și respectul față de un gest binevoitor.

Simbolica trandafirilor albi poate fi legată și de noile începuturi, de schimbări și transformări de ordin moral, de redescoperirea și îmbunătățirea sinelui. Decorează-ți căminul sau biroul cu un aranjament cu trandafiri albi și va fi mai luminos, mai primitor și mai pașnic, ajutându-te să te relaxezi și să te concentrezi. Trandafirii albi sunt deseori oferiți pentru a semnifica speranța nemuritoare, credința puternică și loialitatea, fiind un mod bun de a-ți arăta încurajarea și încrederea față de o prietenă ce dorește să își urmeze visurile. Încântătorii trandafiri albi pot fi atribuiți și persoanelor virtuase și generoase, reprezentând modestia și noblețea caracterului. Comandă buchetele de trandafiri albi pentru a-ți arăta aprecierea și considerația sau pentru a felicita o ființă dragă sau dăruiește-i pentru a marca importanța și somptuozitatea unui eveniment excepțional.
Citește mai mult
Citește mai puțin