Deschide meniul de căutare
CĂUTARE
CĂUTARE Închide meniul de căutare
Lista de produse preferate Lista de produse preferate
PREFERATE
Meniul coșului de cumpărături Meniul coșului de cumpărături
COȘ
COȘUL DE CUMPĂRĂTURI Meniul coșului de cumpărături

Se încarcă...

Recenzii și păreri de la clienți
Nota generală 4.9 603 de recenzii primite
EXCELENT
93.86%
566 recenzii
4.48%
27 recenzii
1.16%
7 recenzii
0.33%
2 recenzii
0.17%
1 recenzii


Recenziile de mai jos sunt reale și nemodificate. Sunt totuși moderate pentru a evita orice formă de abuz Începând cu luna august 2017 am introdus propriul sistem de recenzii, înainte de aceasta fiind folosit cel de la Google (puteți consulta și folosi acest sistem în paralel cu cel actual)


603 de recenzii pe site


Rating
PE PAGINĂ
15 august 2020
CELE MAI FRUMOASE BUCHETE
ADRIANA
Brasov
Recenzie utilă? Da / Nu
15 august 2020
10 stele
constantin gabriel
Bucuresti
Recenzie utilă? Da / Nu
Logo Brand
14 august 2020
Va multumesc frumos.Buchetul este exceptional.
ramona-cristina
Recenzie utilă? Da / Nu
04 august 2020
Buchetul a fost superb,mulțumesc.
Savin Lacramioara
Targu Mures
Recenzie utilă? Da / Nu
01 august 2020
Promptitudine si excelenta in servicii
Andreea Macovei
Bucuresti
Recenzie utilă? Da / Nu

Suntem mai aproape de voi ca niciodată! Vizitați-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a afla mai multe despre noi cu ajutorul celei mai mari rețele de socializare.

Alte surse de evaluare

Serviciile şi produsele furnizate de Buchete.ro pot fi evaluate pe site în două moduri:

  • fie de pe pagina de urmărire comandă, odată ce comanda a fost plasată (un reminder pentru acest lucru se trimite automat prin email a doua zi după efectuarea proppiu-zisă a livrării)

  • prin pagina de detalii a oricărui aranjament floral, chiar sub fotografia acestuia, facând click pe butonul Recenzii. Puteţi acorda o notă de la 1 la 5 şi lăsa un comentariu.

Buchete.ro a fost evaluat de-a lungul timpului atât pe Facebook cât şi pe Google.
Ultimele recenzii de Google sunt:

Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum o lună
Florile aratau bine, buchetul per total era f ok, un mare plus e faptul ca, desi plasata duminica, comanda a fost livrata prompt. Merci frumos!
SpongeBob
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum 3 luni
Am avut o experienta foarte plăcută cu cei care se ocupa de Buchete.ro. După ce am plătit o comanda online, au fost dispuși sa facă livrarea cu o zi mai devreme, chiar dacă online data respectiva nu era disponibila. Le mulțumesc foarte mult iar pe viitor cu siguranță voi apela la serviciile lor.
Ciprian ilasca
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
4 months ago
First time ordering. The flowers were so beautiful, fresh and arranged exactly like in the picture. Delivered on the day requested, but not during the specified time frame. I am sad the tedy bear was not the one you see in the picture when ordering, it did not have a tag and was overall different. That was a big minus. It literally scared my boyfriend at night.
Ariana Marcu
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum 4 luni
Am trimis un aranjament floral unui familiar deosebit, pentru mine!!! Mi-a spus ca sunt cele mai frumoase flori primite vreodata, iar eu nu am decat cuvinte de multumire!!! Recomandare maxima, voi reveni cu drag!!!
Manu Fulga
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum 4 luni
Super multumita de cei de la Buchete.ro; au fost amabili, pachetul a fost impecabil si la timp si a continut tot ce am specificat in mesaj. Ursuletul de plus a fost chiar mai frumos decat in poza iar buchetul o splendoare care si dupa o saptamana arata impecabil si mi s-a spus ca miroase divin! Keep up the good work!
Alina Bancila
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum 4 luni
Nu se respecta timpul de livrare , florile sunt ofilite și nu au nici o treaba cu buchetele de pe site
PERCA MARIA MARINELA
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
10 months ago
It was a great experience for me and for the recipient of the flowers. Both the greeting card and the flowers were great and I really appreciated the effort made in order for the flowers to arrive on time.
Adrian C.
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
a year ago
Best team in town! Keep up with the good work!
Iuliana Anghel
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
a year ago
can't begin to express how happy and satisfied I am with the service! I live in Asia and my recipient could only accept the bouquet in a slim 2hr time frame so I was very nervous and anxious but your service and courier hadn't brought me down. I'm so thankful and happy! Looking forward to more transactions with you guys, definitely recommending you all!
kei sayuri
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
2 years ago
Ordering was very easy, even a last minute change of address went well.
Freya Cabus

Puteţi citi toate recenziile google sau lăsa o recenzie urmârind linkul de mai jos

ADAUG O RECENZIE

Trust Logo Powered By Google