Deschide meniul de căutare
CĂUTARE
CĂUTARE Închide meniul de căutare
Lista de produse preferate Lista de produse preferate
PREFERATE
Meniul coșului de cumpărături Meniul coșului de cumpărături
COȘ
COȘUL DE CUMPĂRĂTURI Meniul coșului de cumpărături

Se încarcă...

Recenzii și păreri de la clienți
Nota generală 4,9 546 de recenzii primite
EXCELENT
94.14%
514 recenzii
4.40%
24 recenzii
1.28%
7 recenzii
0.18%
1 recenzii
0%
0 recenzii


Recenziile de mai jos sunt reale și nemodificate. Sunt totuși moderate pentru a evita orice formă de abuz Începând cu luna august 2017 am introdus propriul sistem de recenzii, înainte de aceasta fiind folosit cel de la Google (puteți consulta și folosi acest sistem în paralel cu cel actual)


546 de recenzii pe site


Rating
PE PAGINĂ
14 ianuarie 2020
Mariana Pandrea
Bucuresti
Recenzie utilă? Da / Nu
07 ianuarie 2020
Anonim
Bucuresti
Recenzie utilă? Da / Nu
Logo Brand
22 decembrie 2019
Minunat! Multumim
ANDREEA DIACONESCU
Recenzie utilă? Da / Nu
20 decembrie 2019
Elena Olaru
Bucuresti
Recenzie utilă? Da / Nu
18 decembrie 2019
Alexandru Palade
Bucuresti
Recenzie utilă? Da / Nu

Suntem mai aproape de voi ca niciodată! Vizitați-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a afla mai multe despre noi cu ajutorul celei mai mari rețele de socializare.

Alte surse de evaluare

Serviciile şi produsele furnizate de Buchete.ro pot fi evaluate pe site în două moduri:

  • fie de pe pagina de urmărire comandă, odată ce comanda a fost plasată (un reminder pentru acest lucru se trimite automat prin email a doua zi după efectuarea proppiu-zisă a livrării)

  • prin pagina de detalii a oricărui aranjament floral, chiar sub fotografia acestuia, facând click pe butonul Recenzii. Puteţi acorda o notă de la 1 la 5 şi lăsa un comentariu.

Buchete.ro a fost evaluat de-a lungul timpului atât pe Facebook cât şi pe Google.
Ultimele recenzii de Google sunt:

Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum o săptămână
Florăria mea de suflet! Cel mai rapid mod de a comanda flori. 🤗
David Ghita
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum 3 săptămâni
Flori minunate, care bucura sufletul... Recomand :)
Virginia Croitoru
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum 3 săptămâni
Folosesc de ceva vreme serviciile lor si de fiecare data primesc aranjamente impecabile si flori proaspete. Felicitari!
Cristian Constantin
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum 3 luni
Super servicii, buchetul arata exact ca in poza, livrare super rapida. Va multumim.
cristian boitos
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
3 months ago
It was a great experience for me and for the recipient of the flowers. Both the greeting card and the flowers were great and I really appreciated the effort made in order for the flowers to arrive on time.
Adrian C.
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
3 months ago
The cryogenated rose I purchased was broken at first but Buchete.ro contacted me and offered to replace it. I highly appreciate their commitment to customer satisfaction. Well done and thank you!
Vlad Ștefănescu
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum 3 luni
Recomand cu tot dragul! Datorita profesionalismului si promptitudinii, apelam de fiecare data la serviciile lor. Este al 3-lea an de cand ne incanta cu cele mai minunate buchete. Multumesc Buchete.ro! Sunteti minunati!
Ioan Mihail Suciu
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
7 months ago
Best team in town! Keep up with the good work!
Iuliana Anghel
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
a year ago
can't begin to express how happy and satisfied I am with the service! I live in Asia and my recipient could only accept the bouquet in a slim 2hr time frame so I was very nervous and anxious but your service and courier hadn't brought me down. I'm so thankful and happy! Looking forward to more transactions with you guys, definitely recommending you all!
kei sayuri
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
a year ago
Flowers to impress & great service The bouquet delivered looked indeed like the one from the site and the quality was above expectations. The stuff is friendly and the delivery was made just in time (as confirmed). I heartily recommend :)
Cobuz Carmen

Puteţi citi toate recenziile google sau lăsa o recenzie urmârind linkul de mai jos

ADAUG O RECENZIE

Trust Logo Powered By Google