Deschide meniul de căutare
CĂUTARE
CĂUTARE Închide meniul de căutare
Lista de produse preferate Lista de produse preferate
PREFERATE
Meniul coșului de cumpărături Meniul coșului de cumpărături
COȘ
COȘUL DE CUMPĂRĂTURI Meniul coșului de cumpărături

Se încarcă...

Recenzii și păreri de la clienți
Nota generală 4.9 727 de recenzii primite
EXCELENT
93.67%
681 recenzii
4.81%
35 recenzii
1.10%
8 recenzii
0.28%
2 recenzii
0.14%
1 recenzii


Recenziile de mai jos sunt reale și nemodificate. Sunt totuși moderate pentru a evita orice formă de abuz Începând cu luna august 2017 am introdus propriul sistem de recenzii, înainte de aceasta fiind folosit cel de la Google (puteți consulta și folosi acest sistem în paralel cu cel actual)


727 de recenzii pe site


Rating
PE PAGINĂ
Logo Brand
11 august 2017
f ingenios facut...are un burete care a ramas ud vreo 5 zile..aranjamentul poate fi pastrat si dupa ce se usuca florile...
Anonim
Recenzie utilă? Da / Nu
Logo Brand
03 august 2017
Cei mai frumos trandafiri...efectul a fost cel scontat...
Stefan Dulca
Recenzie utilă? Da / Nu

Suntem mai aproape de voi ca niciodată! Vizitați-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a afla mai multe despre noi cu ajutorul celei mai mari rețele de socializare.

Alte surse de evaluare

Serviciile şi produsele furnizate de Buchete.ro pot fi evaluate pe site în două moduri:

  • fie de pe pagina de urmărire comandă, odată ce comanda a fost plasată (un reminder pentru acest lucru se trimite automat prin email a doua zi după efectuarea proppiu-zisă a livrării)

  • prin pagina de detalii a oricărui aranjament floral, chiar sub fotografia acestuia, facând click pe butonul Recenzii. Puteţi acorda o notă de la 1 la 5 şi lăsa un comentariu.

Buchete.ro a fost evaluat de-a lungul timpului atât pe Facebook cât şi pe Google.
Ultimele recenzii de Google sunt:

Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum 6 luni
Comanda s-a făcut foarte usor și buchetul a fost superb si livrat la timp fără probleme! Recomand!
Ilinca Ilie
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum 7 luni
Nu recomand, cei mai neserioși! M-au lăsat fără buchetul comandat ptr mama mea de ziua ei, eu fiind plecata din tara și ne având posibilitatea sa ajung acasa de 1 an de zile , am dorit sa ii fac o mica surpriza sa ii înseninează ziua și ei mi-au distrus-o. Mi-au aprobat comanda fără extra cost ptr transport și pourma după amiaza în ziua livrări m-au anunțat ca nu se poate face livrarea deoarece ce sunt prea departe și costa în plus. Nu recomand
Ciocan Loredana
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum 7 luni
Recomand! Foarte amabili, promti iar florile sunt superbe și fresh! Mulțumesc frumos!
ionut preda
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
a year ago
Hello, I was really helped by their selling team to solve some payment issues, the delivery was super fast, according to my needs and the products were GREAT! Overall a great experience! I wish that all shops would be like this one!
tady85
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
a year ago
Extraordinary experience. Bouquets are lovely, full of color, personality, fresh, rich, amazing. Fair price, good quality, wonderful experience. Also, is very easy to communicate and to pay the orders on-line. I've rdered every time I had an excuse 😂 🌺
Ionut Dinu
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum un an
Super compagnie. De 3 ori am trimis flori din Olanda si de fiecare data precis la ora ceruta a fost livrat. Sunt foarte multumit de serviciile dumneavoastra.
Barbo Vloeren
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
acum un an
Stil, eleganță și profesionalism. Am fost surprinsă foarte plăcut din toate punctele de vedere, recomand cu căldură!
Anka Demeter
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
a year ago
Cool store.
Geeisjustme
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
a year ago
First time ordering. The flowers were so beautiful, fresh and arranged exactly like in the picture. Delivered on the day requested, but not during the specified time frame. I am sad the tedy bear was not the one you see in the picture when ordering, it did not have a tag and was overall different. That was a big minus. It literally scared my boyfriend at night.
Ariana Marcu
Fotografie de profil a utilizatorului google asociată recenziei
2 years ago
It was a great experience for me and for the recipient of the flowers. Both the greeting card and the flowers were great and I really appreciated the effort made in order for the flowers to arrive on time.
Adrian C.

Puteţi citi toate recenziile google sau lăsa o recenzie urmârind linkul de mai jos

ADAUG O RECENZIE

Trust Logo Powered By Google