Recenzii și păreri de la clienți
Nota generală 4.9 730 de recenzii primite
EXCELENT
93.70%
684 recenzii
4.79%
35 recenzii
1.10%
8 recenzii
0.27%
2 recenzii
0.14%
1 recenzii


Recenziile de mai jos sunt reale și nemodificate. Sunt totuși moderate pentru a evita orice formă de abuz Începând cu luna august 2017 am introdus propriul sistem de recenzii, înainte de aceasta fiind folosit cel de la Google (puteți consulta și folosi acest sistem în paralel cu cel actual)


730 de recenzii pe site


Rating
PE PAGINĂ
21 noiembrie 2021
Servicii de calitate ! Promptitudine! Experiența ! Recomand !
Dana neda
Bucuresti
Recenzie utilă? Da / Nu
20 noiembrie 2021
Un cos f.frumos! Florile au avut o culoare mai mult spre ciclamen, în loc de roz pudrat, ca în imaginea de prezentare. Acesta este motivul pt.care am dat 4 steluțe. În rest, livrarea și prospețimea florilor au fost de excepție. Mi.a plăcut și ca felicitarea avea ca imagine aceleași flori ca și cele din cosulet.
Geta
Bucuresti
Recenzie utilă? Da / Nu
20 noiembrie 2021
buchetul comandat a ajuns cu promptitudine la destinatar si e chiar mai frumos decat cel din poza de pe site. Multumesc !
Cristea Nicu
Bucuresti
Recenzie utilă? Da / Nu
20 noiembrie 2021
Top!
Alina Smaranda
Bucuresti
Recenzie utilă? Da / Nu
18 noiembrie 2021
Recomand 100% Va multumesc pentru serviciile oferite! Aranjamentul este superb! Ca in imaginile de pe site, florile sunt proaspete....superbe!!! Pagina de internet cu urmarire a comenzii este updatata la minut, iar livrarea impecabila (multumiri de asemenea domnilor curieri care au livrat conform cerintelor). O zi frumoasa!
Ioana Mirela Brobonea
Bucuresti
Recenzie utilă? Da / Nu

Suntem mai aproape de voi ca niciodată! Vizitați-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a afla mai multe despre noi cu ajutorul celei mai mari rețele de socializare.

Alte surse de evaluare

Serviciile şi produsele furnizate de Buchete.ro pot fi evaluate pe site în două moduri:

  • fie de pe pagina de urmărire comandă, odată ce comanda a fost plasată (un reminder pentru acest lucru se trimite automat prin email a doua zi după efectuarea proppiu-zisă a livrării)

  • prin pagina de detalii a oricărui aranjament floral, chiar sub fotografia acestuia, facând click pe butonul Recenzii. Puteţi acorda o notă de la 1 la 5 şi lăsa un comentariu.

Buchete.ro a fost evaluat de-a lungul timpului atât pe Facebook cât şi pe Google.
Ultimele recenzii de Google sunt:

Puteţi citi toate recenziile google sau lăsa o recenzie urmârind linkul de mai jos

ADAUG O RECENZIE

Trust Logo Powered By Google